Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Pohřešovaný Petr se našel: Utekl od autonehody a hledal si práci!

Aktualizováno -
28. května 2020
20:01
Autor: VaB, shp - 
26. května 2020
10:08

 Vyboural se cestou do Suchdolu nad Lužnicí, ale v havarovaném autě po něm nebylo ani stopy. Kam zmizel Petr G. nebylo vůbec jasné. Rozjelo se proto rozsáhlé pátrání, do kterého se zapojili policisté i s vrtulníkem. Muže se naštěstí podařilo najít.

Petr řekl rodině, že 24. května kolem páté hodiny odpoledne pojede svým autem Škoda Fabia do obce Suchdol nad Lužnicí. Tam měl auto nechat a vlakem měl odjet do Třeboně, aby se potkal s kamarádem. Jeho auto se ale druhý den ráno našlo havarované mezi obcemi Cep a Majdalena.

Muž v něm ale nebyl. Rozjelo se proto velké pátrání. „Již od ranních hodin započala pátrací akce, do které byli v odpoledních hodinách přizváni místní hasiči a dobrovolníci,“ uvedl policejní mluvčí Milan Bajcura. K místu večer přiletěl i vrtulník s termovizí.

Rodina byla zoufalá. „Prostě beznaděj,“ řekla TV Prima sestra zmizelého. Ve čtvrtek 28. května ale nakonec přišla dobrá zpráva. Petra se podařilo najít! Muž byl spatřen v Pehřimově a nakonec se ho podařilo vypátrat v Třeboni. Rodině se v tom okamžiku ihned ulevilo.

Když se kontaktovala televize Prima, tak díky tomu se ozvali někde z Pelhřimova, že byl někde na nějakém pohovoru, a poté se našel v Třeboni,“ uvedl bratr Petra pro televizi. „Podle předběžných informací se měl pohybovat na Vysočině,“ uzavřel policejní mluvčí Milan Bajcura.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání