Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Smutné narozeniny pašeračky Terezy v pákistánské base: Zklamání i nečekaný dárek!

Autor: shp - 
6. května 2020
05:20

Že oslaví své již třetí narozeniny za mřížemi v pákistánské věznici, to tedy pašeračka Tereza Hlůšková rozhodně nečekala. Jenže za chyby se platí a Češka to teď poznává na vlastní kůži. Přesto se alespoň skromné oslavy 24. narozenin dočkala. O dortu nebo balóncích ale nemohla být ani řeč.

Jak vypadaly Tereziny poslední narozeniny, přiblížil zpravodaj Blesk.cz z Láhauru. „Odsouzené z ženského křídla věznice popřály Tereze šťastné narozeniny. Vězeňská superintendantka pogratulovala Tereze také a dala jí jako dárek květiny,“ prozradil Alí Aršád. Improvizovaná oslava narozenin ale Češku jen více rozesmutnila.

Tereza: Příští rok to roztočím!

Během tohoto výjimečného dne chyběla Tereze její rodina, ale přátelé ještě více. Smutná byla také z toho, že nedostala žádný pořádný dárek. „Svým spoluvězeňkyním vyprávěla, jak pořádně oslaví své příští narozeniny. Vyprávěla jim, jak při nich bude tancovat, kouřit a hodně si to užije,“ pokračoval zpravodaj.

Ale tohle je jenom zbožné přání. Tereza byla odsouzena za pašování necelých devíti kilogramů heroinu na 8 let a 8 měsíců. Trest jí byl o několik měsíců zkrácen, ale přesto jí zbývá si drtivou většinu ještě odpykat. A projednání odvolání proti rozsudku, ke kterému se stále tak upíná, je v nedohlednu.

Právník se Češce neozval

Aršád se taktéž spojil s právníkem Terezy. „Vím, že má dnes narozeniny. Nepopřál jsem jí, protože mi z vězení nevolala ani nezaslala dopis. Uplynul další rok a Tereza je stále za mřížemi. Doufám, že bude brzy propuštěna. Znovu zažádám o uspíšení projednání odvolání, až se situace ohledně koronaviru uklidní,“ nechal se slyšet advokát.

sukin-sa-vracia ( 6. května 2020 11:43 )

Ona je zločinec? Ale no tak.......kéž by opravdoví zločinci byli tak nebezpeční jako ona

sukin-sa-vracia ( 6. května 2020 11:40 )

Tak mnoha už ne. Utíká to utíká a brzy se na nás Terka bude usmívat ze svého domova na Moravě.....

hahans ( 6. května 2020 09:51 )

Dojemný příběh o tom, jak zločinec za své činy trpí. Opravdu k politování !

donypan ( 6. května 2020 09:46 )

Až ji jednou pustí to bude masakr.Z titulní strany Blesku minimálně půl roku nesleze,Kraus ,Šíp,Soukup si jí budou přetahovat do svých pořadů,Klíma s ní napíše knihu, Renč natočí film.Těch 8 let se nakonec vyplatí.Bude silně za vodou,tak se dělá.

priserka ( 6. května 2020 08:18 )

Jaké štěstí, že nás blesk soustavně informuje o Terezce, chudinka, určitě kvůli ní nezůstane jedno oko suché.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání