Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muž v Komárně brutálně zavraždil vlastního otce: Uřízl mu hlavu!

Autor: ran - 
16. března 2020
11:28

Ve slovenském Komárně došlo v neděli nad ránem k brutálnímu útoku, při němž muž (40) ubodal svého otce (†63). K vraždě mělo dojít v bytě, kde ten večer muž trávil čas se svými kamarády. Ačkoli se senior snažil bránit, proti zběsilému agresorovi v plné síle neměl šanci. 

Podle informací TV JOJ měl vrah trávit ten večer čas s partou kamarádů i se svým otcem v jednom z bytů ve slovenském Komárně. Z nepochopitelných důvodů měl syn vzít nůž a mimořádně krutým způsobem sprovodit svého otce ze světa.

Z blíže zatím nezjištěných pohnutek se nad ránem vydal do vedlejší místnosti, kde otec spal, a začal ho bodat hlava nehlava. Senior se prý snažil klást šílenému útoku odpor, ale proti mladšími muži neměl nejmenší šanci.

Událost údajně na policii nahlásil jeden z přítomných kamarádů. Podle informací slovenského média policie nalezla starého pána na chodbě bytu přikrytého plachtou v tratolišti krve a s hlavou oddělenou od těla.  

Zjistit, za jakým účelem se sešlost konala a co se v domácnosti přesně dělo, je součástí probíhajícího vyšetřování.

Video  Muž v Komárně brutálně zavraždil vlastního otce: Uřízl mu hlavu!  - TV JOJ
Video se připravuje ...

lunatic ( 16. března 2020 14:55 )

Buď sbohem táto Ty ses fřel,abych já bezstarostný spánek měl a byl to se mnou leckdy kříž - já jsem do větru byl spíš,ostřit nože jak i víš ... a teď už bez hlavy tu spíš ...

Evka4 ( 16. března 2020 12:38 )

Ty ***, kdybys ses místo navážení do premiéra radši učil rodný jazyk. Kéž by tě cholera schvátila, hovado.

villon ( 16. března 2020 12:21 )

To je docela hustý. Takhle se v česku nezadařilo už hodně dlouho. Takoví ty píchačky kuchyňákem nebo prda kladivem po kebuly, to jo, ale tohle je docela jiná liga.
Slovačiska nám ujížděj na všech frontách. Jenom Bureše jsme jim vzali a tak nad nima zvítězily.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání