Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Žena (†52) chtěla začít nový život s mladším partnerem: Našli ji mrtvou v kufru na skládce

Autor: DH - 
6. února 2020
20:20

Dvaapadesátiletá Kanaďanka utekla ze země za svým o několik let mladším milencem na Kubu, kde chtěla začít nový život. Policie teď ale místo toho šetří její smrt. Ženin partner je hlavním podezřelým.

Nathalie Fraser, původem z kanadského Montrealu, se na Kubu odstěhovala za svým o třináct let mladším partnerem Leonelem Leonem Nuviolou. Ve své domovině prodala dům, rozloučila se s rodinou a v prosinci 2019 začala nový život.

Bohužel, idylka skončila pravděpodobně 18. ledna, kdy se Nathalie začala pohřešovat. Její tělo později podle místních médií nalezli zaměstnanci smetiště schované ve vyhozeném cestovním kufru. Prý ležel nedaleko slavného rekreačního střediska u pláže Varadero.

Policie měla údajně zadržet právě mladšího partnera ženy, kubánského hudebníka, který je v případu její smrti hlavním podezřelým.

Pro média promluvila dcera mrtvé Kanaďanky, která měla z celé situace špatný pocit hned od začátku, ale matce ve štěstí bránit nechtěla. „Cítila jsem, že se děje něco vážného. Když jsem ji navštívila na Kubě, zjistila jsem, že je majetnický, impulzivní a manipulativní. Matka tvrdila, že byl jen nervózní z toho, že mě poprvé uvidí,“ podělila se dcera o své pocity.

Jak místní média uvádějí, vyšetřování incidentu v tuto chvíli stále probíhá. Rodina zemřelé si přitom stěžuje, že kubánské úřady vše tají, a to dokonce i před nimi.

Ven. ( 9. února 2020 16:45 )

No jo, když chytne dvaapadesátka (byť udržovaná), to je pak těžké. Dámy si musí uvědomit že "zajíci" jde vždy o něco; bydlení, zelená karta, peníze...
A to neplatí jen pro dámy ale i pány.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání