Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Žena měla při bouračce nohy na palubní desce: Rentgen devastujícího zranění!

Autor: chal - 
26. ledna 2020
10:01

Pokud řídíte auto a váš spolujezdec dá nohy na palubní desku, okamžitě zastavte. Taková je rada dopravních expertů. Důsledky nehody totiž mohou být v takovém případě pro dotyčného fatální. Co udělá s kostmi takto hazardujícího spolujezdce bouračka, je pěkně vidět na rentgenovém snímku, který sdíleli záchranáři. Rozhodně nejde o příjemnou podívanou... 

Do auta nasedala jako zdravá, ven už ji dostávali jako invalidu. Přitom stačilo jediné - za jízdy neblbnout a hloupě neriskovat. Velšští policisté a záchranáři na sociálních sítích sdíleli rentgenový snímek zranění, která utrpěla při dopravní nehodě nejmenovaná spolujezdkyně, jež cestovala s nohama na palubní desce.

Následky bouračky pro ni byly téměř fatální. „Toto je rentgenový snímek hrůzných zranění spolujezdce, který měl v době nehody nohy na palubní desce. Pokud tohle udělá váš spolujezdec, zastavte a ukažte mu tuhle fotku,“ okomentoval dopravní policista Ian Price rentgenový snímek, ze kterého tuhne krev v žilách.

Fotografii zveřejnili pracovníci záchranné služby Platinum Ambulance Service na facebooku. Záchranáři byli stručnější než Ian Price. „Prosíme, nedávejte nohy na palubní desku,“ napsali k fotce suše.

jelenovi ( 27. ledna 2020 20:58 )

Tak snad ji frajerska jizda za stehenni kost trcici z rozkroku stala

starymlok ( 26. ledna 2020 21:57 )

Jako denně,idi-ot

Gamir55 ( 26. ledna 2020 19:45 )

Ale to vypadá jakoby tó táto ....viď?

sixtin ( 26. ledna 2020 14:38 )

Prostě si chtějí připadat s těma nohama na palubní desce rajcovně a sexy. Na invalidním křesílku, kde následně skončí už bez těch nohou si to pak už neužijí, pochop to

kukuku ( 26. ledna 2020 12:12 )

Kyčli má v 3,14či.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání