Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Brutální vražda Marie (†19) a Evelíny (†16): Jejich zohavená těla našli nacpaná v prádelníku!

Autor: rc - 
8. ledna 2020
14:41

Dovolená skončila tragicky pro Marii Kamininovou (†19) a Evelinu Lišenkovou (†16). Majitel prázdninového bytu, který si dívky pronajaly, je tam našel ubodané k smrti, se svázanými končetinami k sobě. Jejich těla byla nacpaná do prádelníku na balkóně!  

Marija Kamininová a Evelina Lišenková odjely na prázdniny do Kyjeva. Děvčata si tam pronajala prázdninový byt, ovšem jejich pobyt v hlavním městě Ukrajiny skončil tragicky.

Domů už se nevrátily. Rodina, která o dívkách neměla dlouho žádné zprávy, kontaktovala policii a po kamarádkách začali pátrat strážci zákona. O několik dní po vyhlášení pátrání se rodiny dívek dozvěděly strašnou zprávu.

Majitel bytu, který si Marija a Evelina pronajaly, je našel zavražděné. Těla dívek byla nacpaná do malého prádelníku na balkoně. Podle informací The Sun měly dívky svázané ruce a byly přivázané k sobě lepicí páskou. Zemřely na následky bodných ran!

Policie případ vyšetřuje jako ozbrojenou vraždu. Podle informací The Sun vyšetřovatelé zatkli mileneckou dvojici podezřelých. Jak uvedly stránky uaportal.com, zadrženými jsou 34letý recidivista Sergej Ksendzik a jeho 19letá družka Jelizaveta Beršacká. Ksendzik byl již dříve odsouzen za znásilnění na 10 let, což potvrdil i šéf kyjevské policie Andrej Kriščenko, a byl stíhán i za další delikty. 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání