Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šokující svědectví o zabití myslivce na Pardubicku: Střelec byl prý pod vlivem

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: David Malík)
Autor: DH - 
22. prosince 2019
20:32

Těsně před Vánoci se objevily nové informace k případu zabití v Kojicích na Pardubicku, kde měl v září zastřelit jeden myslivec druhého. Střelec měl být švagrem oběti a při činu mohl údajně být pod vlivem alkoholu. To ale není zdaleka vše.

Nové informace poskytl v rozhovoru pro FTV Prima jeden z obyvatel Kojic nedaleko Pardubic, který je s okolnostmi případu obeznámený.

Místní tvrdí, že střelec, kterého policie trestně stíhá na svobodě za obvinění z usmrcení v nedbalosti, měl svého kamaráda a švagra zastřelit v domnění, že míří na divoké prase ukryté v porostu. Na místě neštěstí byli muži v tu chvíli sami, což potvrdila i policie.

„Podle dosavadních výsledků vyšetřování se v době nešťastné události na místě nacházely pouze dvě osoby, obviněný muž a poškozený,“ uvedla před časem policejní mluvčí Ivana Ježková.

Zasažený muž neměl šanci přežít. Podle místních vypálil střelec dvě rány. „Prý vlastně střílel ze zemědělského stroje, že tam byl i alkohol a hlavně se neviděli navzájem,“ řekl FTV Prima obyvatel Kojic a přiblížil, že trestně stíhaný muž údajně použil zaměřování s termovizí, které mu zobrazilo pouze rudou skvrnu. Mohl si tedy myslet, že se jedná o zvíře, byť to byl jeho příbuzný.

Policie se nechala slyšet, že v tuto chvíli musí se závěrem počkat až na výsledky různých expertíz, mimo jiné právě i toxikologické zprávy nebo balistické zkoušky. Do té doby bude střelec stále stíhán na svobodě. Pokud by ho policie uznala vinným, hrozil by mu trest odnětí svobody na 1 až 6 let.

eatdile ( 23. prosince 2019 02:17 )

𝓌𝓌𝓌.𝐵𝒶𝒹𝑜𝑜.𝓇𝑒𝒹 - Toto je místo, kde se dívky snaží upoutat pozornost mužů

22855 ( 22. prosince 2019 23:57 )

JO myslivci to je několikrát horší než rallye tam si to zaviní smrt sami když stojí někde kde nesmí - jejich blbost , ale tady tě odprásknou hned jako škodnou což plno lidí si neuvědomuje .Za rok zemře při honech plno lidí že ho kolega zastřelí . mislivec - pane občas ? několik lidí za rok to odnese . Je to klub zbohatlíků . Na každý vesnici je několik myslivců kteří střílí na všechno a pak se chlubí v hospodě . Zrušte myslivce stejně zvěř není zajíce , bažanty ty ani nejsou !!!!!!!!! Ani se nedivím , když předešlí vlády je vyváželi do Francie , hlavně aby měli prachy prachy .

villon ( 22. prosince 2019 22:38 )

Tak on chlast k mislivecký latině odjakživa patří. Občas to někdo odnese ale co by to bylo za hony bez pulitrofky rumýku v kapse?

starymlok ( 22. prosince 2019 20:58 )

Tahle banda starých,vožralých blbců neumí střelit přemnožený prase,ale kolegu trefí.
Třeba mu běhal za starou bachyní

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání