Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vánoční zázrak! Martínka (4) prý brutálně zbil otec: Chlapec se poprvé usmál, hlásí z nemocnice

Autor: shp - 
23. prosince 2019
16:01

Zažil roky krutého týrání, které vyústilo v brutální napadení. Po něm musel být malý Martínek (4) ze slovenského Hronce, kterého napadl otec Marek (30), uveden do umělého spánku. Po dvou operacích se ale již probral. Z nemocnice pak přišla dobrá zpráva: Chlapec se poprvé usmál!

Martínek se probral, začíná rehabilitovat a komunikovat. Vánoce s největší pravděpodobností stráví v nemocnici,“ napsala webu Pluska.sk Jana Petríková z oddělení marketingu Dětské fakultní nemocnice s poliklinikou v Banské Bystrici.

Bohužel to budou už druhé Vánoce Martínka, které stráví v nemocnici. Přesně před rokem ho totiž hospitalizovali se zraněními, které mu měl taktéž způsobit otec Marek. Otec byl však po půl roce soudem ze všech obvinění zproštěn.

Vánoční sbírka

Lidé Martínkovi, jehož osud se dotkl mnohých, zorganizovali sbírku. „Tak už se to sbírá. Díky vám, úžasní a laskaví lidé, každému z vás patří moje poklona za to, že jste si našli čas pomoct Martínkovi. Sbírka stále trvá. Děkujeme vám, všechno odevzdáme babičce Janě. Martínek bude mít radost,“ napsala na sociální sít organizátorka sbírky Silvia.

Chlapeček tak na Vánoce dostane oblečení, hračky, kočárek, autosedačku a mnoho dalších věcí. Po propuštění z nemocnice by se měl vrátit právě k babičce. Soudní moc totiž opět zasáhla do případu a omezila práva rodičů. Martínek tak opět bude moci být s milovanou babičkou.

Otec hnije ve vazbě

Marek skončil koncem listopadu ve vazbě. Je obviněný ze zločinu ublížení na zdraví. „Bitím a kopanci způsobil dítěti vážná zranění po celém těle,“ informovala policie. Snad shnije v base, jak si podle známých rodiny zaslouží.

sakajeva ( 3. ledna 2020 14:57 )

Za dvacet let dá Martínek "tatínkovi" přes hubu, pokud ho rovnou nezabije, a pak se tady bude psát o brutalitě dětí vůči rodičům.

kaonkl ( 2. ledna 2020 22:10 )

To je již druhý prokázaný případ fyzického napadení, kdy Slováci útočníka z nepochopitelného důvodu osvobodili a zrušili veškerá obvinění.
V tomto případě se jednalo o napadení malého dítěte, které kvůli tomu před rokem skončilo v nemocnici. A přesto slovenská sociálka nepomohla a tento člověk vesele nadále beztrestně běhal po svobodě, až to vyústilo do dalšího napadení.

Druhý případ řeší Češi, tedy příběh 11ileté holčičky, kterou soudce poslal do krizového centra, protože si dovolila mít ráda jen matku, nikoliv svého otce, který přitom prokázaně a před očima vlastní dcery matku napadl. Slováci přesto toto napadení odložili a neřeší jej, bohužel na obranu nevinného děvčátka se nestaví ani nijak výrazně český právní systém. Kde jsou ale práva dítěte ?
Řeší a hájí se jen ego "otců".

Něco shnilého je ve státě Slovenském .. a nejen tam.

sigmae ( 23. prosince 2019 21:26 )

a kolik že to pan soudce dostal v obálečce, že toho *** zprostil obvinění ?

iFender ( 23. prosince 2019 19:22 )

Chudak kluk.Tomu soudci bych naparil na tvrdo 10 let "tezke galeje"!Soudce a nema "soudnost".

DWEI ( 23. prosince 2019 18:19 )

A co na to pan soudce, který otce za předchozí brutální napadení všech obvinění zprostil????? Chudinka chlapeček!!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání