Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Tragická smrt krásné modelky Eleny (†32): Osudným se jí stal banální zákrok!

Autor: rc - 
10. prosince 2019
17:44

Ještě krásnější chtěla být modelka Elena Carolina Sada Sandovalová. Dvaatřicetiletá rodačka z Mexika se proto rozhodla jít na liposukci a operaci nosu. Plastická operace však dopadla tragicky. Matka dvou dětí den po zákroku zemřela.  

Mexičanka Elena Carolina Sada Sandovalová, pocházející ze státu Coahuila, byla slavnou modelkou, která se kromě modelingu věnovala i módnímu návrhářství.

Dvaatřicetiletá žena, která měla ve světě módy úspěch, však chtěla vypadat ještě lépe, a proto se rozhodla odcestovat do města Monterrey, nacházejícím se ve státě Nuevo León, a podstoupit tam hned dvě plastické operaci najednou. Podle informací deníku Daily Star měla modelka podstoupit liposukci a plastiku nosu.

Pár hodin po operaci však u Eleny nastaly komplikace a došlo k srdečnímu selhání! Matka dvou dětí zemřela druhý den po zákroku. Tragickou smrtí modelky se zabývají policisté, kteří zjišťují, zdali došlo k zanedbání péče. Nařízena byla soudní pitva, která by měla určit přesnou příčinu smrti.

PavelSki ( 22. prosince 2019 22:48 )

Viz film "Kur_ahošigutetag":
- "No třeba, kdyby si chtěl někdo zmenšit nos, tak mu to u nás uděláme".
- " A proč jako zmenšit?", říká Bolek Polívka. A nechápavý úděs 30 vesničanů - nosáčů

pajato73 ( 11. prosince 2019 12:55 )

krasna a uspesna, jenze b l b a... kdyz nepochopila, ze je uspesna takova, jaka je, tak smula... ona ta plastika zu jinym zmrvila karieru... a zivot...

a-z- ( 11. prosince 2019 08:44 )

Fšechny krásný modelky v Plesku vypadaj jak přestrojenej chlap.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání