Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Válečný veterán si nechal udělat obří ňadra poté, co se stal ženou

Autor: rc - 
13. října 2019
21:02

Maxine Montoyaová se narodila jako muž. Osmatřicetiletá transsexuálka, která byla vojákem z povolání, se však necítila v mužském těle dobře. Rozhodla se proto pro změnu pohlaví. Maxine podstupuje hormonální léčbu a nechala si udělat obří prsa! Velkou oporou jí je dcera Mia, která již v devíti letech uvedla, že je bisexuální.

Maxine Montoyaová vyrůstala jako muž v konzervativní křesťanské rodině. „Vyrůstala jsem ve velmi chráněném prostředí, konzervativní domácnosti,“ řekla Maxine pro britský deník Daily Mail. Právě kvůli rodičům se musela přidat do armády. Maxine se proto přidala k letectvu.

„Moje matka chtěla, abych se přidala do armády, upřímně nemám na to moc hezkých vzpomínek. Byla jsem v prostředí, které mě nepřijímalo,“ uvedla Maxine, která si právě za svého působení v armádě začala klást otázky, kdo vlastně je.

Vojanda v sukních

„Oblékala jsem si sukně a dávala makeup, procházela jsem se v tom. Ptala jsem se sama sebe: Chci být vnímána jako muž? A ihned jsem si odpověděla, že ne,“ řekla Maxine. Poté, co její kolegové zjistili její tajemství, jí začaly chodit výhružné dopisy.  

Maxine se proto po dlouhých jedenácti letech rozhodla, že armádu opustí a bude vystupovat jako žena. Dokonce podstupuje hormonální léčbu. „Chystám se na to, čemu se říká orchiektomie, při které se odstraní varlata. Moje lékařka mi řekla, že pokud budou odstraněna, pravděpodobně by mi snížila dávku blokátorů testosteronu nebo je úplně vysadila,“ uvedla Maxine, která již podstoupila operaci prsou.

Maxine, která má z bývalého manželství dceru Miu, si nechala udělat obří ňadra, díky nimž se cítí víc žensky. „Mohla bych mluvit o svých prsou celý den, nemohla bych být šťastnější s výsledkem operace. Proč takhle velké? Vidím v tom něco, co posiluje postavení žen. Takové přehánění ženskosti a co to představuje. Někdy uvažuju o tom, jestli bych nechtěla ještě větší,“ nemůže si vynachválit výsledek operace.

Bisexuální dcera

Osmatřicetiletá transsexuálka má plnou podporu ve své dceři, která v ní stále vidí svého otce. „Nevidím žádný důvod, proč by transsexuální žena nemohla být otcem. Jsem stále její otec, jsem prostě žena a otec,“ uvedla Maxine a dodala, že Mia v devíti letech přišla s tím, že je bisexuálka. „Být bisexuální a mít kolem sebe transsexuálního rodiče velice pomáhá,“ říká Mia.

Maxine má i podporu ve své partnerce Melisse, která trpí svalovou dystrofii. „Jsem svojí partnerce pečovatelkou a dělá mi to velkou radost. Nikdo nepředpokládá, že jsme pár. Mohu ji políbit na veřejnosti a lidé se na nás koukají a snaží se tomu porozumět,“ uvádí Maxine s tím, že svou partnerku zná dlouhých dvacet let. „Ve škole byla vždy tak ženská a to je jednou z kvalit, kterou na ní miluju. Byla vždy mou nejlepší přítelkyní,“ uzavírá.  

Další články
Články odjinud