Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Brutální masakr nevinných lvů: Pytláci jim uřezali tlamy a tlapy

Autor: shp - 
22. listopadu 2019
18:00

Pohled, ze kterého každého milovníka zvířat bolí srdce. Krutí pytláci vzali útokem lví ranč Sunward v Jihoafrické republice. Výsledek je tragický. Pět lvů zemřelo v nesnesitelných bolestech. Poté jim byly uřezány tlamy a tlapy.

K incidentu došlo na ranči v úterý. Podle britského Daily Mailu nejdřív pytláci do výběhu lvů naházeli jedem otrávené kuřecí maso. To nebohá zvířata pozřela a poté umírala v děsivých bolestech až půl hodiny.

Zabit byl lev a čtyři lvice

Poté, co zvířata pošla, si vystříhali plotem cestu dovnitř a lvovi a čtyřem lvicím uřezali tlamy a tlapy. Zmasakrovanými zvířaty jsou Tau (†10) a lvice Zuri (†3), Nala (†3) a sestry Tana (†5) a Jade (†5).

Pytláci svůj úlovek prodají šamanům, kteří z něj uvaří legendami opředený lektvar muti. Ten je nejenom v této zemi velmi cenný a žádaný. Ranč provozuje bývalý válečný letec Menno.

Hrůzný zážitek

Když dostanete telefonát, v němž vám řeknou, že vaši lvi byli nejenom zabiti, ale i zmasakrováni, nic vás na to nepřipraví,“ vypověděl Menno. Park založil pro děti z horších podmínek, aby se dozvěděly o lvech.

Je to dobrodružný kemp a součástí zážitku je na konci setkání se lvy, aby se děti o nich naučily,“ prohlásil Menno, který se svými přáteli pořádá i letecké protipytlácké hlídky.

Už třetí případ tento měsíc

V oblasti jde přitom tento měsíc již o třetí případ řádění pytláků. Policie se případem zabývá, ale vystopovat pytláky je v Jihoafrické republice obtížné. Menno však doufá, že se to podaří.

ivuska1 ( 22. listopadu 2019 18:35 )

Na tyhle pytlaky opravdu nasadit tymy policajtu a dopadnout je. Pak TVRDE potrestat. Je neskutecne co ti grazlove tem zviratum udelali. Tohle preci nejsou lidi. Zvirata se musi vic chranit a hlidat !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání