Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Lupič napadl prodavačku v Králově Dvoře: Praštil ji do obličeje a ukradl několik tisíc!

Autor: ČTK - 
21. listopadu 2019
21:56

Neznámý muž ve středu v podvečer napadl prodavačku ve večerce v Králově Dvoře na Berounsku. Udeřil ji pěstí do obličeje a odcizil několik tisíc korun. Ženu po přepadení ošetřili zdravotníci v nemocnici. Po pachateli policisté pátrají, v případě dopadení mu hrozí až deset let vězení, informovala dnes ČTK mluvčí berounské policie Marcela Pučelíková.

Událost se stala v 17:45 v místní části Karlova Huť. Muž vstoupil do prodejny v době, kdy v ní nebyli žádní zákazníci, a předstíral, že si kupuje žvýkačky. V okamžiku, kdy prodavačka otevřela pokladnu, ji podle Pučelíkové brutálně napadl úderem pěstí do obličeje. „Ženě se po chvilce podařilo z obchodu utéct. Pachatel z pokladny odcizil finanční hotovost v řádech několika tisíc korun a z místa utekl,“ uvedla mluvčí.

Zhruba pětatřicetiletý útočník byl štíhlý a asi 178 centimetrů vysoký. Na sobě měl oranžovou bundu a modré montérky. Obličej si maskoval kapucí a kšiltovkou. „Kriminalisté se domnívají, že by muž mohl být zaměstnancem některé z firem v okolí, nebo by v okolí místa činu mohl obývat některou z ubytoven nebo byt,“ dodala mluvčí.

Policie přijme jakékoliv informace vedoucí k dopadení pachatele na kterékoliv policejní služebně nebo na lince 158.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání