Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

Nešikovný lupič vybral banku s lístkem, na kterém bylo jeho jméno a adresa! Odnesl si navíc jen pět tisíc

Lupič - nešika přepadl banku s papírkem, na kterém bylo jeho jméno a adresa bydliště.
Lupič - nešika přepadl banku s papírkem, na kterém bylo jeho jméno a adresa bydliště.  (Autor: Police Cleveland)
Autor: VaB - 
6. srpna 2019
16:55

Lupič v americkém Clevelandu vyloupil banku s lístečkem, na kterém bylo napsané jeho jméno a adresa, kde bydlí. Policistům tak výrazně usnadnil práci při jeho dopadení. Z banky si navíc odnesl jen 206 dolarů, což je ani ne pět tisíc korun.

 

Čtyřiapadesátiletý Michael Harrell přišel vyloupit banku v americkém Clevelandu v Ohiu s lístkem v ruce a vyžadoval vydání peněz. Na okno přitiskl papírek, na kterém bylo napsáno: Toto je přepadení, nenuťte mě někomu ublížit.

K jeho smůle se však šeredně spletl. Vzkaz totiž napsal na papírek z oddělení registru vozidel v Ohiu, na kterém bylo napsáno i jeho jméno společně s adresou. Pokladní v bance mu vydal 206 dolarů, v přepočtu na české koruny téměř pět tisíc korun, a poté, co nešikovný lupič odešel, zavolal na policii. 

Policisté tak byli schopni muže velice rychle identifikovat. Nesnažil se totiž ani o maskování. Jediné, co měl na hlavě, byla baseballová čepice. „Když při přepadení ukazujete papírek se svým jménem a adresou bydliště, hodně tím usnadňujete práci policii," uvedla mluvčí tamních policistů s tím, že lupič byl velice brzy po přepadení zadržen.

cocumysvole ( 6. srpna 2019 18:35 )

To byl zaručeně vysokoškolák.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání