Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Slavný zápasník srazil krásnou Lucii (†27): Překvapivě mírný verdikt soudu

Autor: yks - 
19. listopadu 2019
19:26

Podmínkou ocenil slovenský soud nehodu, při které známý slovenský zápasník Matúš Mečár srazil na přechodu sympatickou Lucii (†27). Řidič, který hnal svůj luxusní mercedes nepovolenou rychlostí, má mít podle komentářů kontakty mezi mafiány. Jen tak si vysvětlují mírnost rozsudku.

Trestem vězení na 3 roky s podmínečným pětiletým odkladem a zákazem řízení na 6 let potrestal Okresní soud v Nitře nehodu, při které známý slovenský zápasník MMA způsobil smrt teprve 27leté Lucie D.

K dívčině střetu s mercedesem došlo v říjnu loňského roku v Nitře, kousek od ženina domova.  O svou vyvolenou tehdy přišel Lukáš (32). Také on požadoval pro Mečára co nejpřísnější trest a již dříve promluvil o tom, že zápasník má údajně styky s mafií. Soud totiž v předchozím verdiktu žalobu zamítl.

Říjnový rozsudek si v soudní síni vyslechl kromě zápasníka také Luciin otec a státní zástupce. Ani jeden z nich nebyl s podmínečným trestem spokojen a odvolali se proti němu. 

A jak soud odůvodnil mírný ortel nad mužem, který má za sebou již jedno podmínečné odsouzení a v době nehody v jeho záznamech figurovaly desítky dopravních přestupků? Podle portálu Nový Čas hrálo roli to, že se zápasník před soudem přiznal a že rodině již vyplatil část odškodného.

Nepravomocný verdikt ovšem vyvolal stovky odmítavých reakcí nejen na sociálních sítích. „Je vidět, že se na Slovensku stále nic nezměnilo. Mafie si dělá, co chce, já už nevěřím nikomu,“ napsal jeden z uživatelů. „Každý, kdo se dopustí takového skutku, má skončit za mřížemi,“ míní jiný.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání