Silnice mezi exity 82 Jesenice a 3 Vestec je zhruba od půl jedenácté neprůjezdná. „Na Pražském okruhu ve směru na letiště se stala vážná dopravní nehoda dvou nákladních vozidlech a komunikace je neprůjezdná. Objízdná trasa je nastavena přes sjezd na Jesenici,“ uvedli policisté krátce po nehodě s tím, že objízdnou trasu mohou využít pouze osobní vozy, náklaďáky musí na okruhu zůstat. 

Podle prvních informací policie havarovaly dva kamiony, její mluvčí to později upřesnil na tři vozy, přičemž jeden z nich byl při nehodě poškozen jen lehce. Jeden z havarovaných vozů převážel osobní auta, další kukuřici a začal po srážce hořet. 

Podle Ředitelství silnic a dálnic byla po nehodě omezena doprava i v jednom jízdním pruhu v protisměru, protože tam stojí vozy hasičů. Silnici se podařilo zprůjezdnit zhruba po pěti hodinách - po 16:00.

Jeden člověk při nehodě utrpěl zranění neslučitelná se životem, druhého převezli se středně těžkým zraněním záchranáři do motolské nemocnice, řekla mluvčí středočeských záchranářů Petra Effenbergerová.

Fotogalerie
5 fotografií