Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Policista přejel přes přejezd na červená světla: Přišel zasloužený trest!

Video se připravuje ...
Autor: chal - 
2. listopadu 2019
20:07

Policista - hazardér, který letos v červenci na motorce riskantně profrčel přes železniční přejezd, ačkoliv už svítila červená světla, zná svůj trest. Motorkář přišel o řidičský průkaz a dostal blíže nespecifikovanou pokutu.

Policistův nezodpovědný čin mohl zůstat jen mezi ním a jeho kolegou, kdyby vše náhodou nenatočila kamera železničního nadšence, který natáčel projíždějící vlaky. Náhodou se mu povedl vzácný úlovek, o který se ochotně podělil s veřejností.

Lidé byli chováním strážce zákona na motorce pobouřeni a někteří vyjádřili obavu, aby vyšetřovatelé věc nezametli pod koberec. Vždyť šlo málem o život!

Asi 15 vteřin po motorkáři přes přejezd přejel ve vysoké rychlosti vlak. Policejní mluvčí Šárka Poláčková ale Blesk v červenci ujistila, že bude incident řádně prošetřen, a pokud se potvrdí policistovo provinění, bude po zásluze potrestán.

„O jednání policisty je vedení KŘP Ústeckého kraje informováno, bylo zahájeno správní řízení ve věci dopravního přestupku. Jedná se o podezření ze závažného porušení dopravních předpisů. Pokud bude podezření z dopravního přestupku potvrzeno, hrozí policistovi výrazný kázeňský postih odpovídající závažnosti dopravního přestupku,“ sdělila mluvčí.

Podle informací FTV Prima dostal policista blíže nespecifikovanou pokutu a přišel o řidičský průkaz.

elopapx ( 3. listopadu 2019 08:14 )

Jsem si jistá,že trest nemine toho,kdo to natočil .
Tak to v CZ chodí.Bohužel.
Nebude to hned,až utichne ten mediální šum a bude to nedokazatelné...

shithole ( 3. listopadu 2019 00:11 )

Třeba být premiérem.

vagin-analev ( 2. listopadu 2019 21:13 )

Třeba to byl agent STB a ty můžou vše.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání