Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Smrt kvůli drogám? V domě v Olomouci našli zavražděného muže (†33) a ženu (†30)!

Aktualizováno -
30. října 2019
15:27
Autor: dce, ČTK, yks, rys - 
30. října 2019
11:04

Dva mrtví, kteří byli v úterý nalezeni v bytě v Olomouci, byli třicetiletá žena a o tři roky starší muž. Kriminalisté pracují s několika vyšetřovacími verzemi, nařídili soudní pitvu. Podle místních ve smrti dvou lidí hrají roli drogy.

Policie našla v úterý v olomouckém bytě dvě mrtvá těla. Nové informace ohledně případu sdělila policejní mluvčí olomouckého krajského policejního ředitelství Marie Šafářová.

Těla mladého muže a ženy byla v jednom z bytů v Partyzánské ulici v okrajové části Olomouce, Holicích. Policisté do bytu vstoupili s pomocí hasičů v úterý v dopoledních hodinách a setrvali v něm do pozdních nočních hodin. „V současné době kriminalisté pracují s několika vyšetřovacími verzemi. Okolnosti, veškeré souvislosti i příčina úmrtí jsou předmětem dalšího šetření,“ řekla policejní mluvčí.

„Můžu potvrdit, že prověřujeme úmrtí dvou osob v bytě na ulici Partyzánská. Příčina a okolnosti úmrtí jsou stále předmětem vyšetřování,“ uvedla v úterý policejní mluvčí Tereza Neubauerová bez dalších podrobností. Podle zjištění Blesku jednou z vyšetřovacích verzí má být, že šlo o vraždu a sebevraždu, to ale policie odmítla sdělit. Objasnit okolnosti úmrtí by měla pomoci nařízená soudní pitva.

Podle sousedů, kteří byli poblíž místa činu při vyšetřování měli oba mrtví hluboká řezná zranění. „My jsme je tady nějak moc neznali. Ale říká se po okiolí, že měli co do činění s drogami,“ prozradila žena bydlící v sousedství.

Luk Venc ( 31. října 2019 14:45 )

styd se!znal jsi je ty pici blba?ty si zaslouzis chcipnout

Luk Venc ( 31. října 2019 14:42 )

delas si ***?stoupni si pted nekoho,kdo jr znal a rekni mu to do oci..vubec jsi je neznal a reagujes podle informaci z blesku.styd se clovece!

borjar ( 31. října 2019 01:52 )

Hana, Hana *** zakopana.

asijo ( 30. října 2019 22:11 )

Pakáž vychovaná v pototalitní době.

Eliska Zahorova ( 30. října 2019 17:57 )

Událost je to hrozná, upřímnou soustrast. Jenom poznámka pro autora 'článku' - městská část města Olomouce je ta Holice. Ty Holice jsou někde jinde a snad se tam podobná událost nestala také.. Neštěstí už bylo dost

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání