Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Máma zabila mé sestry a sebe, tvrdí dívka o nehodě u Liberce: Policie promluvila

Autor: VaB - 
27. října 2019
10:37

Tragická nehoda u Liberce, při které zemřela v pátek odpoledne matka a její dvě malé děti, má šokující zvrat. Dcera matky ve svém prohlášení uvedla, že její matka nárazem do náklaďáku spáchala sebevraždu, s sebou ale vzala dvě holčičky... Policie nyní k případu vydala prohlášení. 

K vážné dopravní nehodě došlo v pátek odpoledne na Liberecku na silnici vedoucí na Mníšek. Stříbrný vůz Seat, ve kterém seděla žena a její dvě děti, tam narazil do popelářského vozu. „V levotočivé zatáčce došlo ke střetu osobního vozidla s popelářským vozem. Na místě zasahují složky Integrovaného záchranného systému,“ popsala v pátek policejní mluvčí Libereckého kraje Vladimíra Šrýtrová. 

Důsledky srážky byly tragické. Nehodu nepřežily dvě děti a jejich matka. Žena a jedno dítě zahynuly na místě. Druhé dítě zemřelo během leteckého převozu do Prahy. 

V sobotu odpoledne na svém facebookovém účtu zveřejnila dcera matky šokující informace k tragické nehodě. Podle ní matka spáchala nárazem do popelářského vozu sebevraždu, s sebou vzala i své dvě malé dcery (†4 a †6). Celé vyjádření čtěte ZDE

„Ve věci jsme zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu usmrcení z nedbalosti. K určení příčiny smrti všech tří zemřelých osob byly nařízeny soudní pitvy," uvedla v neděli tisková mluvčí Dagmar Sochorová.  

S ohledem na věk nezletilých dívek ale nebudou zveřejňovat další podrobnější informace. „Vzhledem k probíhajícím úkonům trestního řízení a věku nezletilých dětí nebudeme nyní poskytovat žádné další detailnější informace," dodala. 

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo
v Centru krizové intervence 284 016 666.
Služby jsou poskytovány nonstop.

 

villon ( 27. října 2019 12:08 )

Hlavně že sebou nevzala ty popeláře. Sto osmdesátkou může jet jen bezmozek.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání