Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Odtáhl bourané auto kamaráda na laně, ale bez řidiče! Boural podruhé

Autor: chal - 
25. října 2019
13:10

Kuriózní dvojnásobnou nehodu zažil 20letý řidič Peugeotu 206 v Hradci Králové. Šofér nejprve naboural brzdící auto před sebou, a způsobil tak kolizi celkem čtyř vozů. Viníkovi nehody přispěchal na pomoc kamarád a havarovaný vůz z místa nehody odtáhl za svým autem. Jenže v tom byl háček… V taženém autě nikdo neseděl! A tak po chvíli způsobilo další nehodu.

Smolný večer mladého řidiče začal ve středu v pět hodin, kdy způsobil hromadnou nehodu čtyř aut. „Řidič osobního vozidla značky Peugeot 206 v 17:00 na příjezdu do Hradce Králové nedodržel bezpečnou vzdálenost za před ním brzdícím osobním vozidlem značky Škoda Octavia a narazil do něho,“ informovala policejní mluvčí Iva Kormošová.

Škodovka následně narazila do Nissanu Qashqai před sebou a ten zase do přívěsu vozu před sebou. Nikdo z řidičů nebyl pod vlivem alkoholu a kromě dvojice z nissanu, která utrpěla lehká zranění, byli všichni v pořádku. Celkovou škodu policisté odhadli na 320 tisíc korun.

Strasti mladíka za volantem peugeotu hromadnou nehodou bohužel neskončily. Přijel mu totiž na pomoc kamarád ve své škodovce s tím, že havarovaný peugeot odtáhne. „Před vyjetím se nedostatečně domluvili a řidič s octávkou se rozjel, ačkoliv v taženém autě ještě nebyl řidič,“ popsala jednání východočeské obdoby slavných packalů Pata a Mata policejní mluvčí.

Prázdný peugeot po chvilce jízdy přejel do protisměru, kde se čelně srazil s protijedoucím autem. Jeho řidič skončil s lehkým zraněním v nemocnici. Policisté nehody vyšetřují.

Zemřel nejoblíbenější pardubický policista: Karel prohrál boj o život po týdnu v nemocnici

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání