Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Způsobil těžkou nehodu, ujel, ale natočila ho kamera! Znáte ho?

Autor: dce - 
25. února 2019
15:18

Otřesně vypadající nehodu řeší od minulého týdne policisté z Liberecka. Řidič osobáku s polskou SPZ totiž začal předjíždět ve chvíli, kdy už jeho samotného někdo předjížděl. Sice se podařilo zamezit střetu dvou aut, nevinný řidič ale po smyku narazil v příkopu do stromu. A viník ujel! Policie po něm nyní pátrá.

K nehodě došlo ve středu 20. února po půl třetí odpoledne na silnici mezi Frýdlantem a obcí Hajniště. Díky záznamu z kamery jednoho z aut policisté přesně vědí, co se stalo. „Řidič černé Škody Superb combi nedbal zvýšené opatrnosti a při započetí úkonu předjíždění pravděpodobně přehlédl, že je již předjížděn jiným účastníkem silničního provozu,“ popsal policejní mluvčí Vojtěch Robovský.

Řidič druhého auta – modré Fabie – strhl řízení doleva, aby zabránil střetu s jedním z vozů. Přetáčivým smykem však došlo k vyjetí vozu Fabie mimo komunikaci do pravého příkopu a následnému převrácení vozidla s nárazem do stromu. Řidič černé Škody Superb combi, pravděpodobně polské registrační značky, neučinil opatření, která mu ukládá zákon, a z místa dopravní nehody ujel. Obdobně tak neučinil ani řidič modrého Volkswagenu Polo, který taktéž z místa dopravní nehody odjel,“ dodal Robovský.

Jediný, kdo se zachoval správně, byl řidič, potažmo celá posádka vozu, který kolizi natočil na palubní kameru. Při nehodě byla jedna osoba těžce zraněna a musela být sanitkou převezena do nemocnice v Liberci.

Policisté žádají svědky nehody, ale zejména řidiče černé octavie i modrého volkswagenu, aby se přihlásili policii – buď na nejbližší služebně, nebo na lince 158.

Jak správě vyplnit záznam o dopravní nehodě

moist ( 25. února 2019 21:23 )

Že by mrtvý úhel?

ostuda ( 25. února 2019 20:49 )

jediný důležitý je mít tak silný auto abys předjel tak rychle, než ti tam stačí nějákej de/bil vůbec vjet

ostuda ( 25. února 2019 20:43 )

to je srandovní že česi vždycky řeší to, co přísluší policajtům, ale už míň to, co by měli řešit sami. třeba já když chci předjíždět, podívám se vždycky do zrcátka, a rychlost a případné nadávání řeším až následně. ale je teda fakt, že s magorama krerý mi jsou schopný tam vjet když předjíždím, počítám

ostuda ( 25. února 2019 20:30 )

blbost. tys asi vyhrál řidičák ve sportce. nás zase učili, že když chci předjíždět, musím se přesvědčit jestli mě někdo už nepředjíždí. a ani to nebylo v obci, takže nevím kde si vzal tu tvoji šílenou rychlost

Althea Lewis ( 25. února 2019 19:49 )

Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > > www.Takeslim.Com

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání