Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Unesené děti našli po dvou letech! Byly živé a zdravé

Autor: shp - 
23. října 2019
11:07

Už to vypadalo, že je strážci zákona nikdy nenajdou. Po dvou letech od zmizení se však americkým policistům podařilo tři pohřešované děti z Missouri najít v texaském Arlingtonu. Žily tam s matkou, která je unesla.

Shawn Rodriguezová zmizela se svými třemi dětmi v době, kdy žádnému z nich nebylo ani sedm let. Teď je Danielovi devět, Davidovi šest a Arianě tři roky. Všechny děti mají příjmení Olivera po otci.

Tomu přitom úřady svěřily sourozence do výhradní péče. Podle televize KCTV nasvědčovalo vše tomu, že matka s dětmi zmizela do Kalifornie. Ve skutečnosti ale odjeli do Texasu.

Děti jsou dočasně u sociálky

Všechny tři děti skončily dočasně v péči sociálních služeb. Z ní však poputují právoplatně za otcem, který o ně měl celou dobu velký strach. Matka je momentálně ve vězení. Obviněna byla z únosu.

illyria ( 23. října 2019 11:27 )

Evidentně se o ně máma starala dobře - jinak by to bylo v článku detailně popsáno... Tak proč soudce svěřil ty děti otcovi? Děti mají být u mámy (pokud je schopná se o ně postarat)... Mělo by být přezkoumáno rozhodnutí soudce...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání