Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tyran kočku brutálně umučil k smrti: Našli ji u Kyjova se zasádrovanou hlavou!

Kočku s hlavou od vápna našli v lese! Pobouření ochránci se chtějí obrátit na policii.
Kočku s hlavou od vápna našli v lese! Pobouření ochránci se chtějí obrátit na policii.  (Autor: Facebook, Profimedia)
Autor: VaB - 
21. října 2019
18:09

Mrtvou kočku s hlavou od sádry našli v lese dobrovolníci ze Spolku Prales dětem. Nález v oblasti Bohuslavic u Kyjova je zaskočil. Podle nich kočku domácí někdo usmrtil utopením ve vápně nebo jí zasádroval hlavu.

Nález, který by vylekal nejednoho turistu v přírodě. Kočka domácí ležící na zádech v trávě s hlavou bílou jako od sádry nebo vápna. Před tím, než zemřela, musela nepochybně trpět. Mrtvé zvíře objevili lidé ze Spolku Prales dětem. 

Lidé ze spolku se domnívají, že kočka zemřela utopením ve vápně. Nevylučují ani možnost, že jí někdo hlavu záměrně zasádroval. „Dle polohy tohoto zvířete lze vyčíst hrůzu, s níž se potýkalo v posledních okamžicích svého nebohého života,“ uvedl na facebooku předseda spolku. „Policie žádná taková oznámení nepřijala,“ uvedl tiskový mluvčí policie Petr Zámečník. 

Své kolegy ze spolku vyzval, aby hrůzný nález nahlásili na policii. „Vypadá to na skutečně děsivý čin týrání zvířat, který by neměl zůstat bez povšimnutí,“ zakončuje. Příspěvek vyvolal v diskutujících emoce. „Bože, to snad není pravda, aby taková hyena žila mezi lidmi! Hnus!“ napsala pod příspěvek jedna z žen.

baronessa ( 21. října 2019 18:37 )

A jak je u nás zvykem, veřejnost je pohoršena, ale pachatel zůstává neznámý.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání