Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Z dětského domova v Lounech zmizely tři děti: Mohou být v Plzni

Policie pátrá po trojici dětí z dětského domova v Lounech.
Policie pátrá po trojici dětí z dětského domova v Lounech.  (Autor: Policie ČR)
Autor: chal - 
10. října 2019
14:21

Policie pátrá po trojici dětí z dětského domova v Lounech. Antonio Pio (15), Ladislava (13) a Aneta (12) se nevrátili z vycházky. Podle policie se děti mohou nacházet v Plzni a zřejmě budou stále spolu.

V neděli se do dětského domova v severočeských Lounech nevrátily z vycházky tři děti. Jde o 15letého Antonia Pia Turtáka, o dva roky mladší Ladislavu Turtákovou a 12letou Anetu Biliovou. 

„Vzhledem k okolnostem jejich odchodu není vyloučeno, že by se všichni tři pohřešovaní mohli pohybovat spolu. Podle informací vyplývajících z dosavadního šetření by mohli pobývat v Plzni,“ uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Nejstarší z trojice, Antonio Pio, na sobě měl v době zmizení světle modré úzké džíny ohrnuté nad kotníky, světlé triko, tmavě šedou mikinu s kapucí a černé sportovní boty. Je vysoký kolem 160 centimetrů, má štíhlou postavu, tmavě hnědé vlasy, kolem uší krátce střižené.

Třináctiletá Ladislava je také zhruba 160 centimetrů vysoká, plnější postavy. Má hnědé vlasy pod ramena. V neděli na sobě měla světle modré džíny, bílé tričko a šedobílý svetr, takzvaný kardigan.

I nejmladší dívka je vysoká asi 160 centimetrů. Dvanáctiletá Aneta je štíhlé postavy, tmavé vlasy má do půlky ramen. Když byla naposledy viděna, měla na sobě černé džíny s vyšívanými květy a modrou džínovou bundu.
Policisté žádají veřejnost, aby je neváhala kontaktovat s informacemi na tísňovou linku 158.
 

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání