Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pobodaný pejsek ležel v kaluži krve déle jak hodinu: Ublížil mu majitel, myslí si policie!

Autor: VaB - 
24. září 2019
17:35

Pobodaný pejsek ležel na zemi a silně krvácel. Až po hodině se mu dostalo veterinární pomoci. „Naštěstí útočník nezasáhl důležité vnitřní orgány ani důležité tepny,“ uvedli na svém facebookovém profilu zachránci z AniDef – útulek Žim. Podle policie měl pejska pobodat jeho majitel.

V pondělí 23. září byli v odpoledních hodinách zavoláni psí záchranáři k pobodanému pejskovi, který ležel na zemi v obci Krupka. Podle nich tam zraněný pejsek ležel minimálně hodinu, než mu někdo zavolal pomoc. 

Bylo štěstí, že pachatel nezasáhl důležité orgány či tepny. Pejsek ale i tak ztratil velké množství krve a bylo nutné ho co nejrychleji dostat na veterinární pohotovost. Podle facebookového profilu AniDef bylo složité sehnat pohotovost, kde by měli možnost přijmout tak velkého psa. 

Nakonec ale zraněného psa ošetřili na veterinární klinice na Mělníku. Příspěvek vzbudil emoce v lidech na sociálních sítích. „Jaká zrůda je toho, bože můj, schopná?“ píše jedna z komentujících. 

„Případ prověřujeme, došlo k němu 23. září v odpoledních hodinách. Psa měl bodnout majitel, ten zatím ale není vyslechnutý. Probíhají policejní úkony. Podle lékařského posudku budeme blíže specifikovat právní kvalifikaci,“ uvedl pro Blesk.cz policejní mluvčí Dan Vítek. 

Avada-kedavra ( 27. září 2019 05:55 )

Kreaturu pověsit za koule na měsic!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání