Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Ostnatý drát motorkáři Petrovi (38) málem uřízl hlavu! Někdo ho natáhl přes cestu v lese

Autor: chal - 
28. srpna 2019
12:35

Policisté z Tábora prověřují velmi vážný případ ublížení na zdraví. Hlavní roli v incidentu hrají motorkář Petr (38) jedoucí bez povolení po lesní pěšině a neznámý pachatel, který přes cestu natáhl mezi stromy ostnatý drát. Motorkáře nastražený drát shodil ze stroje a nechybělo mnoho a mohlo dojít k obrovské tragédii.

Jen zázrakem vyvázl motorkář Petr (38) v sobotu ze smrtící pasti jen s povrchovým zraněním. Petr jel v sobotu na motokrosové motorce přes bývalé vojenské cvičiště mezi Táborem a Dražicemi po pěšině v lese, když ho znenadání něco shodilo ze stroje. Byl to ostnatý drát, který kdosi natáhl mezi stromy přes cestu.

Petr byl od drátu ošklivě pořezaný na krku, ale naštěstí šlo jen o povrchová zranění. Při pohledu na snímky jeho zranění je ale zřejmé, že stačilo málo a mohlo dojít k proříznutí tepny, což by pro motorkáře mohlo mít fatální následky.

Událostí se zabývají táborští policisté. „Motocyklista utrpěl zranění na krku a rameni. Uvedená poranění si vyžádala ošetření v nemocnici. Policisté událost prošetřují jako podezření ze spáchání trestného činu ublížení na zdraví,“ uvedl policejní mluvčí Miroslav Doubek.

K události se ještě v sobotu odpoledne Petr vyjádřil na facebooku. „Hájit se nijak nebudu, rád zaplatím pokutu, kterou vyfasuju za ježdění po cizím pozemku, ale takhle se to neřeší,“ napsal motorkář k fotografiím, které pořídil bezprostředně po incidentu.

blond88 ( 28. srpna 2019 19:00 )

Kdyby to byl někdo z tvy rodiny, nebo známej tak bys cumela ty kravo

Evka4 ( 28. srpna 2019 14:22 )

dement jsi ty.Tihle lidé nekoukají na nic živé, znají jenom své radovánky.Jo mělo mu to palici ufiknout.

erikcom ( 28. srpna 2019 14:00 )

povolit hajným jako škodnou

msml20 ( 28. srpna 2019 13:57 )

To , že jel v lese na motorce je velmi ubohé, ale natáhnout tam přes cestu drát rovněž.
Třeba to dobré na to, že se nad sebou zamyslí.

blond88 ( 28. srpna 2019 13:48 )

Si děláte srandu ne? Jak můžete psát aby o tu hlavu přišel?? Dementi

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání