Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Střelec na dětském hřišti v Kladně trefil tři chlapce: Policie hledá tohoto muže!

Autor: shp - 
8. září 2019
20:35

Slyšel něco, nebo dokonce viděl? Policie hledá muže, jenž se pohyboval 14. srpna u kladenského parku, kterému se přezdívá Trilobit. Může totiž sehrát důležitou roli v případu nepochopitelného postřelení tří chlapců, ke kterému tam došlo.

Muže s dlouhými vlasy, který měl na sobě černé tričko, kraťasy a přes rameno hozenou tašku, zachytila kamera. Jeho vůz přitom parkoval napůl cesty mezi parkem, kde si děti hrály a místem, odkud se střílelo.

Může jít o důležitého svědka

Tento muž, který se prokazatelně v předmětnou dobu střelby nacházel v místě skutku, by pro nás mohl být důležitým svědkem,“ řekl TV Nova vyšetřovatel a vzápětí dodal: „Mohl by podat důležité svědectví.

Policisté již vědí, že střelec pálil ze vzduchové pušky. Nalezené diabolky poslali na expertízu. „Vyšetřování případu nadále pokračuje. V současné době nemůžeme označit pachatele,“ sdělila policejní mluvčí Michaela Nováková.

Bolelo to, přiznal zasažený chlapec

Motivem činu střelce mohl být hluk z parku. „Bo*del tady bývá,“ přiznala místní žena. Při incidentu byli zasaženi tři chlapci. „Bolelo to. Štíplo to a pak to pálilo,“ popsal zranění jeden z nich. Střelec ho trefil do oblasti lýtka.

mord- ( 9. září 2019 09:49 )

Nikdo normalni by ostrou pistolí nestři­lel.Ku­ličkov­ka je detská hračka😁

mord- ( 9. září 2019 09:26 )

Tři cikani Blesku vime ? Pisou to i jinde.Kolem 15 let a řvali tam cele dny.A pry to byla jen kuličkovka tak co delate?Kde konci domluva....
Zase se nadržuje cikanum?

Philadelphia ( 8. září 2019 22:46 )

Asi mu fak-ani rvali pred barakem tak se nas-ra.l a jednal!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání