Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Rvačka řidičů měla krvavou dohru: Jeden druhého pobodal nožem

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: David Malík)
Autor: ČTK - 
23. srpna 2019
10:47

Krvavě skončila podle policie hádka dvou řidičů na Českobudějovicku. Podle informací policie tam řidič audi při konfliktu s řidičem dodávky vytáhl nůž a způsobil mu několik poranění. Pobodaný a pořezaný šofér skončil v nemocnici.

Policie vyšetřuje konflikt mezi dvěma řidiči na trase České Budějovice - Vodňany. Jeden z nich po hádce druhého bodnul nožem. Důvodem střetu byla zřejmě agresivní jízda. Incident se stal ve středu dopoledne a policisté o něm dnes informovali na svém webu.

Jeden muž řídil dodávku mercedes a druhý osobní vůz audi. Podle prvotních informací během jízdy nastal mezi oběma řidiči konflikt. Po zastavení pravděpodobně muž z dodávky zaútočil na řidiče osobního automobilu, který však na obranu použil nůž.

„Druhému šoférovi způsobil bodnořezná poranění. Policisté zasahovali na místě, zraněný řidič byl převezen do nemocnice a případ vyšetřují kriminalisté jako podezření z ublížení na zdraví,“ uvedl mluvčí jihočeské policie Jiří Matzner.

Kriminalisté žádají případné svědky konfliktu, kteří v úterý 11:40 jeli na trase Pištín - Češnovice - Dasný, aby se ozvali s případným svědectvím.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání