Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Motorkář (†58) se srazil na Zlínsku s vozem, bouračku nepřežil

Ilustrace
Ilustrace  (Autor: Profimedia.cz - ilustrace)
Aktualizováno -
11. srpna 2019
22:39
Autor: ČTK - 
11. srpna 2019
20:47

Osmapadesátiletý řidič motorky dnes v podvečer zemřel po srážce s osobním automobilem na silnici u Slavičína na Zlínsku. Motorkář zřejmě ve vysoké rychlosti nezvládl průjezd zatáčkou.

ČTK to řekl zlínský policejní mluvčí Petr Jaroš. Mezi Slavičínem a Petrůvkou byla kvůli nehodě více než tři hodiny uzavřena silnice v obou směrech v délce 5,5 kilometru.

Nehoda se stala krátce po 17:00. Řidič motorky podle Jaroše zřejmě jel moc rychle a nezvládl pravotočivou zatáčku. Vjel do protisměru, kde se čelně srazil s osobním autem. Jeho řidičku záchranná služba odvezla k ošetření do nemocnice.

Podle mluvčí hasičů Lucie Javoříkové řidič motorky utrpěl zranění neslučitelná se životem a na místě zemřel. Motorka po nehodě začala hořet. "Hasiči po příjezdu na místo uhasili motocykl a u vozidla provedli protipožární opatření," dodala.

Zuzkazuzka ( 12. srpna 2019 15:17 )

Vy tři, jste hovada. Nemohu uvěřit, co tam píšete za ***. Chcipnout máte vy vsichni , když jste schopni vysmolit tak hnusny a bezcitny komentář. Stydte se!

rudne ( 11. srpna 2019 23:04 )

Kdo chce kam, pomůže si sám...

offline ( 11. srpna 2019 21:53 )

Jak bude na světě krásně, až se vymlátí všichni motorkáři... Ale zatím jich přibývají stovky denně, pomalu není chvíle, aby nebyl slyšet řev motoru. Jedna motorka nadělá větší kravál než stovka aut.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání