Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tragédie u vily Lucky Bílé: Jeden mrtvý a tři zranění po nehodě v Otvovicích

Autor: VaB - 
2. srpna 2019
10:35

K tragické nehodě došlo v pátek nad ránem v Otvovicích na Kladensku, kde má svou vilu známá česká zpěvačka Lucie Bílá (53). Osobní auto tu vyletělo ze silnice a skončilo v lesíku. Jeden člověk zahynul a další tři jsou zranění.

K vážné dopravní nehodě došlo v pátek kolem půl druhé ráno před začátkem obce Otvovice směrem od Minic. Podle stop na silnici automobil z ničeho nic přejel do protisměru, řidič následně strhl řízení doprava a vyletěl ze silnice.

Vůz po nehodě skončil v nedalekém lesíku, který je od silnice vzdálen asi třicet metrů. Jeden člověk na místě zemřel a tři spolujezdci museli být se zraněním odvezeni do nemocnice. „Hasiči nemuseli nikoho vyprošťovat, asistovali záchranné službě a provedli protipožární opatření,“ uvedla mluvčí středočeských hasičů Tereza Fliegerová.

Na místo vyjelo několik posádek záchranné služby, hasiči a také policisté. Kriminalisté, kteří vyšetřují ty nejvážnější dopravní nehody, si pak případ na místě převzali. Po dobu vyšetřování byl úsek kyvadlově průjezdný. K nehodě došlo přibližně kilometr od bydliště známé zpěvačky Lucie Bílé, která má v Otvovicích honosnou vilu.

 

                                                                                                              

 

 

MajaMostkova ( 3. srpna 2019 10:54 )

Dobry den chci jen uvést věci na správnou míru. Chlapec který zemřel byl nás njlepsi kamarád a neridil. On sedel vzadu. Řídil jeho kamarád kterému se samozdrejme vůbec nic nestalo a v tomto článku je napsáno ze hasiči nemuseli vůbec zasahovat nechapu kdo tento článek napsal ale hasiči našeho kamaráda našli až pod autem rozmackleho po tom co to auto zvedli tak si prosim nechte své názory o tom ze to je jen další nezodpovedny řidič když o tom nikdo z vás nic neví. Dekuji
Ovšem kdyby se tu našel člověk který být chtěl pomoct jeho mamince která je na všechno sama a finančně ne na tom hodně špatně založili jsme peněžní fond pro jeho maminku a na jeho pohřeb plus jsme zařídili akci v jeho oblíbeném klubu ze kterého veškeré peníze poputují taky mamince.

Anonym1239 ( 2. srpna 2019 23:25 )

Zamyslete se nad sebou nejdřív😓 To co píšete nedává smysl.. Kdybyste toho člověka znal, nepíšete takhle..

MatyYtam ( 2. srpna 2019 15:43 )

Umřel spolujezdec na zadním sedadle...

karoly ( 2. srpna 2019 11:56 )

Redakci Blesku nejde tak o pravopis,jako o senzace a drby!

mandalaj ( 2. srpna 2019 11:27 )

Prosím, alespoň si po sobě článek přečtěte, vúz se píše u s kroužkem asi takhle vůz.
Je problém v počítači si zatrhnout oprava chyb?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání