Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Pracovník školky umlátil chlapečka k smrti: Měl záchvat vzteku a uhodil se, tvrdil poté policii

Autor: shp - 
17. července 2019
22:56

Měl se o něj starat a zabezpečit jeho bezpečí. Namísto toho udělal přesný opak. Pracovník školky Hunter Jones (23) z amerického Wisconsinu je obviněn ze zabití z nedbalosti. Svěřeného chlapce Matthewa Bolinskiho (†2) podle všeho muž ubil k smrti. Dítě mělo na hlavě 18 pohmožděnin a pravděpodobně zemřelo na udušení.

Obviněný Jones pracoval v nelicencované školce. S dítětem podle všeho zacházel jako s hadrovou panenkou. Naprosto necitlivě. Když pak k umírajícímu dítěti volal záchranku, snažil se působit nevinně a bezmocně.

Lži do telefonu

Mám tu batole, o které se starám. Bylo v dětské ohrádce. Toto dítě má nějaké mentální problémy. Mělo záchvat vzteku. Chlapec pak vyskočil z ohrádky a uhodil se nějak o hlavu. Udělal to už několikrát,“ snažil se tvrdit.

Jenže do příjezdu záchranářů dítě zemřelo. Matka chlapečka Katherine nyní prožívá podle vlastních slov nejhorší noční můru. „Jsem zmatená, jsem ublížená, jsem rozzlobená. Jak se tohle mohlo stát?“ zoufala pro televizi Fox 5.

Výčitky zdrcené matky

Huntera, který se staral o 12 dětí, nyní čeká soud. Katherine si nyní vyčítá, že dítě nenechala v péči odborníka namísto nelicencované školky. Výčitky jí ale dítě již nevrátí. Matthewa už nikdy neobejme ani nepolíbí.

Zdravotníci, kteří se dítě snažili zachránit, tvrdí, že bylo mrtvé již přibližně hodinu před jejich příjezdem. Útok na dítě byl přitom tak drsný, že jeho oči po sérii ran změnily barvu...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání