Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Drsný střet desítek svalovců v Lounech: Došlo na samurajské meče a na ostrou střelbu!

Aktualizováno -
1. července 2019
12:11
Autor: yks - 
1. července 2019
09:12

Bezmála v ozbrojenou potyčku přerostlo další dějství sporu o společnost Heavy Machinery Services v Lounech. Jak informuje ČTK, Krajský soud v Českých Budějovicích na ni ve středu 26. 6. vyhlásil konkurz. Jenže když insolvenční správce chtěl provést inventarizaci majetku, narazil podle serveru Aktu.cz na odpor ozbrojené 30členné skupiny.

Scény jako z akčního filmu bylo možné vidět v pondělí nad ránem v areálu vagónky Heavy Machinery Services v Lounech na Ústecku. Pustili se tu do sebe dvě skupiny mužů ozbrojených tyčemi, prkny, a údajně dokonce i samurajskými meči. Do akce museli vyjet policisté.

„K ozbrojenému konfliktu mezi dvěma skupinami při insolvenčním řízení společnosti Heavy Machinery Services vyráželi policisté na Lounsku,“ informovala agentura Aktu.cz. Na záběrech a fotografiích je patrné, že na místo přišla větší ozbrojená skupina mužů, kteří nemínili jen tak ustoupit.

„Řešíme situaci v lounské firmě. Jedná se o složitý právní problém a my zjišťujeme, zda dochází k protiprávnímu jednání. Jelikož došlo ke konfliktní situaci, policie je na místě, aby zajistila bezpečnost," uvedla pro ČTK mluvčí lounské policie Irena Pilařová.

Situace po chvíli začala eskalovat a policisté na místě museli použít varovný výstřel. Pak situaci zklidňovali až do příjezdu dalších posil. Podle informací Aktu.cz zaměstnanci kvůli tomu nemohli jít ráno do práce. Tato situace prý potrvá až do vyřešení celého sporu. 

mckartny ( 1. července 2019 15:31 )

Krásný důkaz jak lidí co žerou dělají MMA bodují k1 ...nesnáší násilí ..proc jen varovný vystrel tech by škoda nebyla ani jednoho

vihor ( 1. července 2019 13:51 )

Náckové s meči a tyčema jsou ochranka? To už jsme tady v kvalitě podnikatelského prostředí asi na úrovni Mexika a blížíme se k Salvadoru.

Pavel K ( 1. července 2019 13:44 )

No jo Petr Píno Ondruš, nemá zápasy v Oktagonu, tak musí dělat tuhle práci

a-z- ( 1. července 2019 11:31 )

Evidentně propuštění dělníci bránící svoji fabriku.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání