Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Policie obvinila dva muže z přepadení benzinky: Hrozí jim až 10 let za mřížemi!

Policie obvinila dva muže z přepadení benzinky: Hrozí jim až 10 let za mřížemi! (ilustrační foto)
Policie obvinila dva muže z přepadení benzinky: Hrozí jim až 10 let za mřížemi! (ilustrační foto)  (Autor: profimedia.cz - ilustrace)
Autor: ČTK - 
21. června 2019
13:01

Policie obvinila dva muže z loupežného přepadení čerpací stanice v Náměšti nad Oslavou na Třebíčsku. Podle ní 19. června před 3:30 ráno vymohli na obsluze stanice několik tisíc korun, vzali také alkohol. Mířili na ni maketou zbraně. Policie je zadržela krátce poté opilé. Soud je poslal do vazby. 

„V případě prokázání viny jim hrozí až desetileté vězení, oba už byli soudně trestaní,“ uvedla v tiskové zprávě mluvčí policie Jana Kroutilová. Obviněným mužům je 28 a 31 let, starší z nich je cizinec. Jsou obvinění z loupeže spáchané ve spolupachatelství.

Policie je zadržela krátce po té, co se o přepadení stanice ozbrojenými muži dozvěděla. Ukrývali se nedaleko místa přepadení. Oba měli přes dvě promile alkoholu, uvedla Kroutilová.

Při jejich zadržení policie našla věci, které odnesli z čerpací stanice, a u jednoho z nich také maketu zbraně. Případ kriminalisté dál vyšetřují.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání