Pátek 10. května 2024
Svátek slaví Blažena, zítra Svatava
Polojasno 18°C

Dívka (12), která vrazila facku učiteli: Stihl ji tvrdý trest!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ital - 
16. června 2019
15:00

Dvanáctiletá žákyně základní školy v Bílině si chtěla upevnit pozici ve třídě. Rozhodla se to však provést neobvyklým způsobem a před svými spolužáky vrazila na chodbě facku dozorujícímu učiteli. Zadělala si tím na pěkné nepříjemnosti. Škola ji za incident, který se odehrál v polovině května, potrestala trojkou z chování. A to není všechno!

Dvanáctiletá dívka se před svými spolužáky chvástala, že dá učiteli facku. Chtěla si zřejmě vylepšit postavení ve třídě. Nikdo jí ovšem nevěřil, že to udělá. Tak jim to musela před sborovnou dokázat, zatímco ji ostatní sledovali. „Zaťukala mu na rameno a vrazila mu facku a utekla. Děti ze šesté třídy se domlouvaly,“ popsala jedna z žaček základní školy v Bílině.

„Potřebovala si nějakým způsobem udržet pozici ve třídě, vedoucí pozici, tak to dokonala, protože děti jí nevěřily, že to udělá,“ vyjádřila se k incidentu ředitelka školy Barbora Schneiderová. Žačka však zřejmě netušila, co ji za její počin čeká. Možná by si to rozmyslela. „Z chování bude známka snížená. Teď jí byla okamžitě udělena ředitelská důtka,“ uvedla ředitelka. Podle informací TV Nova by měla na vysvědčení dostat trojku.

Napadený učitel už údajně také podal trestní oznámení na dívčiny rodiče a případ nyní řeší policie, která jej vyhodnotila jako přestupek proti občanskému soužití. Zabývat se jím bude patrně i přestupková komise bílinské radnice. Ta může rodičům napařit pokutu až deset tisíc korun. Zjistilo se, že školačka měla již v minulosti kázeňské problémy a také sníženou známku z chování.

antismejd ( 17. června 2019 09:48 )

Na 99% šlo asi o dobře opálenou školačku.
Divil bych se ,kdyby nebyla skvěle opálená.

priserka ( 17. června 2019 06:55 )

Curak: co jsi dělal na základce, dvě jednoduché věty a dvě hrubé chyby, neztrapňuj se

zlymikes ( 17. června 2019 06:14 )

opravdu trest , ale když škola nemá jinou možnost.Dříve by se alespoň přeřadila do zvláštní /pomocné/ školy kde by našla své soukmenovce / Bílina je tmavá. Já tam jednou chtěl jít na nádraží na pivo a rychle jsem couval/ /

avitka ( 17. června 2019 06:07 )

...to se tedy vedení školy pochlapilo... dvojka z chování a ředitelská důtka... velmi tvrdý trest

PPP150W ( 17. června 2019 01:42 )

vy jste šprýmař. Nepíše se keci, ale kecy a správně je Havlovy. Dovzdělejte se.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání