Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Žena zamkla pejska v autě na slunci a šla nakupovat: Vyšetřuje ji za to policie

Autor: yks - 
12. června 2019
18:05

Obrovského přešlapu se dopustila žena, která se rozhodla nakoupit si v supermarketu. V panujícím horku ale vědomě nechala ve sluncem rozpáleném autě svého pejska. Když ji lidé upozornili, že zvíře, kterému neotevřela ani okénko, trápí, dostalo se jim odpovědi, že jí je přece také horko. 

Slovenská policie vyšetřuje případ, na který ji upozornila uživatelka facebooku jménem Simona. Když se vypravila na nákup, čekal na ni u prodejny v bratislavské části Petržalka.

„Přeji pěkný den. Řidička nechala v autě zavřeného psa, neotevřela mu ani okno. Klidně si nakupovala v Lidlu. Po upozornění, co to udělala, že nechá zavřené živé stvoření ve 33stupňovém vedru, se na mě osopila, ať se nestarám, že si potřebuje nakoupit a že jí je v autě také horko,“ napsala Simona. 

Žena se ale nedala. Všechno nafotila a důkazy předala slovenské policii. Ta případ začala okamžitě vyšetřovat. „Jsme ve spojení s autorkou fotografií a policie se případem zabývá,“ ujistili policisté na svých facebookových stránkách.

Mnau1 ( 8. srpna 2019 18:38 )

Proc tahaji v aute na nakup psy, kdyz je tam nechaji zavrene? Doma by mu bo lip. To je fakt na palici. Kdyby se za to davaly tresty, tak si priste daji pozor, ale tady ta bestie byla upozornena a stejne psika nechala zavreneho. Je videt, ze ji na nem vubec nezalezi, tak proc si ho porizovala.

dementi-blesk-cz ( 12. června 2019 19:11 )

Vygumovaná (I)ča.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání