Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Spadlo soukromé letadlo popové hvězdy: Slavný zpěvák zemřel cestou na oslavu přítelkyně

Autor: chal - 
29. května 2019
20:50

Latinskoamerická hudební scéna oplakává ztrátu jedné ze svých hvězd. V pondělí zemřel po nehodě soukromého letadla brazilský zpěvák Gabriel Diniz (†28). Mladý umělec cestoval na narozeninovou oslavu své přítelkyně. Kromě Dinize zahynuli i oba piloti. Proč k havárii došlo, je předmětem vyšetřování.

Zpráva o smrti hvězdy brazilské populární hudby Gabriela Dinize přišla v pondělí jako blesk z čistého nebe. Mladý hudebník měl za sebou vyprodaný koncert ve městě Feira de Santana, za který ráno fanouškům poděkoval na sociální síti, a spolu se dvěma piloty nasedl do malého soukromého letadla. Gabriel letěl za přítelkyní Karoline Calheirosovou na oslavu jejích 25. narozenin.

Gabriel oba piloty před odletem zachytil v krátkém videu. Na záběrech se zpěvák směje a ukazuje zvednutý palec.

Letoun měl přistát ve zhruba 500 kilometrů vzdáleném městě Maceió, jeho cesta ale skončila ještě před polovinou. Při nehodě všichni tři muži zemřeli. Záběry havarovaného letadla v korytě řeky Gabrielovy fanoušky zdrtily. „S velkou bolestí můžeme potvrdit smrt Gabriela Dinize a posádky letadla,“ sdělil médiím zpěvákův mluvčí.

V úterý se za zesnulého zpěváka uskutečnila tryzna. Kromě rodiny a přátel se smutečního obřadu zúčastnily stovky fanoušků. „Chvíle, kterými procházíme, jsou těžké. Někdy si člověk myslí, že se mu vše jen zdá, ale není to tak. Fanoušci, nebuďte smutní. Gabriel pro mě vždy byl symbolem radosti. Bavte se, nebude mi to vadit,“ řekl přítomným zpěvákův otec.

Po veřejném rozloučení Gabrielovo tělo odvezl hasičský vůz na hřbitov, kde se se zesnulým při soukromém obřadu rozloučila rodina, přátelé a samozřejmě i přítelkyně Karoline. Gabriel tvořil s vystudovanou psycholožkou pár dva roky.

Zpěvák v den smrti na instagramu poděkoval všem fanouškům, kteří předešlou noc navštívili jeho koncert. „Je vždy radost vrátit se do Feira de Sentana a být přivítán pozitivní energií. Všem vám děkuji za vaši dobrotu,“ vzkázal umělec.

Gabriel Diniz se teprve letos dostal na skutečný vrchol. Jeho píseň Jenifer má na YouTube 236 milionů zhlédnutí a hovořilo se o ní jako o brazilském letním hitu. Jeho profil na instagramu sleduje téměř 5 milionů lidí. Gabriel chodil s Karoline dva roky.

dtrpetrr ( 29. května 2019 23:20 )

-_Najítt nahe zeeny ve vaší oblasti na toto : da.gd/nahe

vihor ( 29. května 2019 22:48 )

Je to jistě rodinná tragédie, ale tihle opálení hoši umí většinou jen poskakovat a popěvovat do mikrofonu o tom, jací to jsou kingové, aby nalákali bílé holky, takže asi lidstvo o další teorii relativity nepřišlo.

starymlok ( 29. května 2019 22:25 )

Vy 3 dementi asociální,mažte pro dávky,prochlastejte je a nevopruzujte tady.PAKÁŽ

email1 ( 29. května 2019 22:12 )

Tyhle mám u říti, zbohatlicky ludry. Jen ať padají, ufetovavaji se, hyzdí se plastikama, neužitečných je nedbytek!

antismejd ( 29. května 2019 20:56 )

Slavnej jedině tak v cikánské Brazílii......

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání