Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Řidič (20) zahynul po nárazu do stromu, motorkářka na Děčínsku zemřela po nehodě v serpentinách

Řidič (20) zahynul po nárazu do stromu, motorkářka na Děčínsku zemřela po nehodě v serpentinách (ilustrační foto)
Řidič (20) zahynul po nárazu do stromu, motorkářka na Děčínsku zemřela po nehodě v serpentinách (ilustrační foto)  (Autor: Aktu.cz)
Aktualizováno -
26. května 2019
11:22
Autor: ČTK, dce - 
26. května 2019
10:27

Mladý řidič zemřel v neděli ráno po nehodě za Mirovicemi na Písecku. S osobním autem narazil do stromu. Přesné příčiny nehody policie vyšetřuje. Tragická nehoda se odehrála i na Děčínsku. Za dosud nevyjasněných příčin zde zemřela motorkářka.

Nehoda se stala krátce po šesté hodině. Jedenadvacetiletý řidič sjel s autem značky Renault mimo silnici a narazil do stromu. V autě byl sám.

Nehoda se stala na silnici III. třídy. "Všechno už je odklizené a provoz tam byl zastaven pouze v momentě, kdy přistával vrtulník, ale ten se rovnou vrátil prázdný," řekla krajská policejní mluvčí Lenka Krausová.

Smrtí skončila i nehoda u Mikulášovic na Děčínsku. V sobotu odpoledne zde zemřela motorkářka. "Pravděpodobně nezvládla řízení při průjezdu serpentinami ve Šluknovském výběžku," řekla mluvčí policie Šárka Poláčková.

Nikdo další účastníkem nehody nebyl. "Žena utrpěla zranění neslučitelná se životem, kterým na místě podlehla," uvedl mluvčí záchranné služby Prokop Voleník. Okolnosti nehody policie vyšetřuje.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání