Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Neuvěřitelná nespravedlnost: Školní kuchařku za dobrý skutek propustili z práce

Autor: ital - 
20. května 2019
22:17

Každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán! O tom se přesvědčila kuchařka Bonnie Kimballová na střední škole Mascoma Valley Regional High School v americkém státě New Hampshire. Studentovi dala oběd, přestože na něj neměl peníze. Slíbil však, že jídlo zaplatí druhý den, což také udělal. Přesto však ženu zaměstnavatel vyhodil a ještě ji obvinili z krádeže.

Na konci března se Bonnie Kimballová, kuchařka v jídelně na střední škole, slitovala nad studentem, který ten den neměl peníze, a dala mu oběd na dluh. Mělo to pro ni dost nepříjemné následky. Student jí slíbil, že oběd v hodnotě 180 korun uhradí druhý den, a ona mu věřila. Svůj slib dodržel a skutečně druhý den jídlo zaplatil.

I přesto ji následující týden zaměstnavatel propustil. Mluvčí společnosti sdělil, že student by z fronty bez jídla beztak neodešel. Žáci, kteří nemají peníze, mohou dostat předkrm nebo sendvič plus vedlejší chod či ovoce a čerstvé mléko.

Bonnie, jež pro společnost pracovala již 4,5 roku, uvedla, že ji dokonce firma obvinila z krádeže.

Na pomoc propuštěné zaměstnankyni byl založen účet na GoFundMe. Podle informací rovněž další dva zaměstnanci podali výpověď jako protest proti tomu, jak se společnost k Bonnie Kimballové zachovala.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání