Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

10leté školačky zahnaly pedofila! Nahý útočník jim vlezl do domu a osahával je

Nahý útočník se vloupal oknem do domu a osahával dvě spící dívky: 10leté školačky ho dokázaly zahnat!
Nahý útočník se vloupal oknem do domu a osahával dvě spící dívky: 10leté školačky ho dokázaly zahnat!  (Autor: profimedia.cz, clovis police department)
Autor: rc - 
18. května 2019
16:49

Jako pravé hrdinky se zachovaly dvě dívky (10) pocházející z kalifornského města Clovis. Do jejich pokoje v noci vlezl oknem nahý muž, který je ve spánku začal osahávat. Dívky se s ním však začaly prát a tím ho zahnaly na útěk!

Byla neděle a dvě desetileté dívky se domluvily, že přespí u jedné z nich doma. O půlnoci už obě dvě byly v posteli, když ve spánku ucítily, že se jich někdo dotýká. Když se probudily, uviděly postavu muže, který byl navíc nahý. Dívky však rychle zareagovaly a začaly se s útočníkem prát. V ten moment neznámý muž vyklouzl z pokoje ven oknem, kterým se vloupal dovnitř.

Školačky rychle zalarmovaly rodiče, kteří přivolali policii. Po muži se okamžitě rozjelo pátrání. Ve středu policie podle informací listu Daily Mirror zatkla muže jménem Timothy Jay Picard (26), který pochází z Fresna v Kalifornii. Timothy už má záznam v trestním rejstříku. „Policie by ráda pochválila obě dívky za to, že rychle zareagovaly, a zahnaly tak útočníka,“ uvedla policie v prohlášení.

ostuda ( 18. května 2019 23:31 )

copak tohle, ale kouknul jsem krátce na eurovizi, to je ještě daleko perverznější

HledacPravdy ( 18. května 2019 18:52 )

Podcenil situaci..

ostuda ( 18. května 2019 18:47 )

třeba si s nima chtěl jenom zahrát na doktora

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání