Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Pohřešovaná máma (38) je možná mrtvá, obává se policie. V mrazáku našla ostatky dvou žen

Autor: shp - 
2. května 2019
23:25

Otřesný nález učinila policie v londýnské čtvrti Canning Town. V mrazáku jednoho místního bytu objevila rozřezaná těla dvou žen. Vyšetřovatelé se obávají, že jedno z nich by mohlo patřit dlouho pohřešované matce dvou dětí Mary Jane Mustafové (38). Podezřelý muž, kterému byt patří, nejprve upláchl, ale později byl zadržen.

Britský Scotland Yard v pátek rozjel rozsáhlé vyšetřování po neobyčejně nechutném nálezu. V mrazáku jednoho Londýňana totiž policie narazila na rozčtvrcená těla dvou mrtvých žen.

Těla byla zřejmě nalezena v mrazáku. Jde o dvě oběti. Jedna z nich se nachází již nějakou dobu na seznamu pohřešovaných. Muž, kterému byt patří, je registrovaný sexuální násilník,“ sdělil webu zdroj od policie.

Místní obyvatelé říkají, že muž známý jen jako Ali, kterému byt patří, je podle všeho pasák. „Je to šmejd,“ řekl nejmenovaný soused Daily Mailu. Obavy, že je Mary Jane mrtvá, panují především proto, že byla viděna, jak do zmiňovaného místa chodí.

Podle některých stop je možné, že Mary Jane, původem z Kypru, si přivydělávala prostitucí. Mary Jane byla naposledy spatřena loni v květnu, když šla s pár drobnými na nákup. Domů už se nevrátila. 

Ženina neteř Hazel Ozulkuová věří, že je Mary Jane naživu, i po šokujícím nálezu. „Není potřeba myslet negativně v tuto chvíli, protože stále věříme, že je v pořádku a vrátí se domů,“ napsala na facebooku. Policie rodinu v té době ohledně pokroku ve vyšetřování nekontaktovala. Potvrdila ale, že pracuje na identifikaci těl.

 

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání