Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

V domě na Příbramsku našli zavražděného muže (†64): Policie má podezřelého (26)!

Aktualizováno -
30. dubna 2019
19:00
Autor: dce - 
30. dubna 2019
08:47

Tělo čtyřiašedesátiletého muže našli policisté v pondělí v noci v Březnici na Příbramsku. Podle policie došlo k násilnému trestnému činu. V úterý odpoledne byl zadržen 26letý podezřelý. 

Co přesně se v malé obci na Příbramsku stalo, zatím není zcela jasné. Kriminalisté ale zcela uzavřeli okolí domu jen pár metrů od centra Březnice.

„V pondělí ve večerních hodinách bylo v domě v obci Březnice nalezeno tělo muže ročník 1955, jenž zemřel násilnou smrtí. Byla nařízena soudní pitva, která proběhne v úterý odpoledne. V případu jsme zahájili úkony trestního řízení pro zvlášť závažný zločin vraždy,“ řekla Blesk.cz policejní mluvčí Barbora Schneeweissová.

Podle Aktu.cz našel lékař na mrtvém známky násilí, patrně byl ubit k smrti. Podle zatím neověřených informací bylo tělo ohořelé!

Podle místních žil starší pán v domku celý svůj život, společnost mu dělal jen pes. Odpoledne byl podle FTV Prima zadržen 26letý muž, který je z hrůzného činu podezřelý a policisté si ho odvezli na výslech. Zároveň byla nařízena soudní pitva. 

bersimalinecka ( 30. dubna 2019 09:22 )

ne období domácích zabijaček

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání