Iveta Bartošová byla známá tím, že se opíjela spíše doma v soukromí, než na veřejnosti. Opilou na mol ji kolikrát našla nejen chůva Golda, ale ve své době také její manažer Štěpán Karlesz.

„Byla opravdu nemocná. Měla deprese a maniodepresivní stavy, které se neléčily a ona to zapíjela. Měla prášky i na to, aby nepila. Aby neviděla bílé myšky,“ přiznal Expres.cz zpěvaččin exmanažer.

Pokaždé, když Ivetu našel v jejím domě opilou, bylo mu jasné, že musí ihned zrušit domluvená vystoupení. „Většinou spala s flaškou vodky u postele. Byla z ní nepoužitelná mrtvola,“ šokoval Karlesz, který se jí snažil několikrát pomoct odvozem k lékaři či rovnou do léčebny, ale jeho snaha byla marná.

Před médii se mu dokonce podařilo utajit opileckou nehodu Bartošové. „Nabourala benzinku. Tehdy se netrefila do myčky. Byla opilá, volala mi, že je průšvih,“ svěřil se webu Ivetin exmanažer, který si v ten moment uvědomil, že jejich spolupráce jde z kopce.

Nakonec Bartošová potkala Jiřího Pomeje (†54), který jeho roli převzal s tím, že se o vše postará. Tak se cesty Bartošové s jejím manažerem rozešly. Bohužel vztah ani spolupráce s Pomejem nevyšly...

VIDEO: Poslední vzkaz Ivety Bartošové čtenářům Blesku! Pusťte si ho!

Video
Video se připravuje ...

Poslední vzkaz Ivety Bartošové čtenářům Blesku! Pusťte si ho! David Turek

Fotogalerie
44 fotografií