Možná že její osobní problémy, které ji dohnaly až k sebevraždě, měly prapůvod už v dětství. Na Velký pátek roku 1966, přesně 8. dubna nad ránem, se Svatavě Bartošové (80) po těžkém a bolestivém porodu narodila holčička, která dostala jméno Ivanka. Lékařka ale zjistila, že v děloze je ještě jedno miminko. Za velkých bolestí přišlo na svět další děvčátko – Iveta. Hned od počátku bylo zřejmé, že každá ze sester je takříkajíc »z jiného těsta«.

Psychickou labilitu a sklon k alkoholismu Iveta zdědila patrně po otci Karlovi (†72), který se upil k smrti. „Manžel byl hrozně rád, že Ivetka zpívá. Chlubil se s ní a zbožňoval ji. Nakonec na to doplatil. Začal popíjet, vlezlo mu to do hlavy a dopadlo to, jak to dopadlo,“ vzpomíná paní Svatava. O rodinných vztazích i zpěvaččiných láskách a problémech se dočtete v aktuálním vydání Aha! pro ženy, které je právě v prodeji za 9,90 Kč.

DALŠÍ ZAJÍMAVOSTI O ŽIVOTĚ I TRAGICKÉ SEBEVRAŽDĚ IVETY BARTOŠOVÉ ČTĚTE V AHA! PRO ŽENY - PRÁVĚ TEĎ K DOSTÁNÍ NA STÁNCÍCH.

5665334:full:true:true

Fotogalerie
34 fotografií