Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Záhadná smrt reportérky Leony: Promluvil obviněný z vraždy Kuciaka!

Autor: ital - 
26. března 2019
15:49

Byla mladá a celý život měla před sebou, reportérka slovenské TV JOJ Leona Kočkovičová Fučíková (†32) ale náhle zemřela během silvestrovské lyžovačky v roce 2016. Nyní se zdá, že její smrt nemusela být jen nešťastnou nehodou, ale že mohla být otrávena! A to dokonce těmi samými pachateli, kteří jsou obvinění z vraždy investigativního novináře Jána Kuciaka a jeho snoubenky Martiny (oba †27). Jeden z nich se totiž ve výpovědi právě o Fučíkové zmínil.

Televizní stanice JOJ informovala, že má k dispozici usnesení o obvinění Mariana Kočnera. Součástí tohoto dokumentu má být také výpověď Zoltána A., jednoho z obviněných z vraždy Jána Kuciaka a jeho partnerky. Zoltán prý ve spisu vypovídá o smrti další slovenské novinářky a reportérky Leony Kočkovičové Fučíkové.

Podle jeho slov měla být Fučíková otrávena. Televize JOJ cituje z usnesení: „V létě 2016 jej (Zoltána, pozn. red.) poprosila Alena (Alena Zs. rovněž obviněná z vraždy Kuciaka, pozn. red.), aby ji vzal do lesa, kde sbírali muchomůrky zelené. Na konci roku 2016 byla podle jeho vědomostí otrávena jedna novinářka, p. Kočkovičová.“

Reportérka Kočkovičová Fučíková zemřela během lyžování na Silvestra v roce 2016, kdy se jí zničehonic udělalo nevolno. Přestože ji okamžitě dopravili na pohotovost, lékaři jí pomoci již nedokázali. Na těle se jí objevily modřiny a dostala krvácení do mozku. Lékaři prý příčinu smrti vyhodnotili jako náhlou leukémii. Pitva však provedena nebyla.

Monikay ( 28. března 2019 13:11 )

tak to tu pitvu měli udělat. pokud je zpopelněna, nic už se nezjistí...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání