Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dívku (†19) roztrhal její německý ovčák, když měla epileptický záchvat

Agresivní ovčák roztrhal dívku, když měla epileptický záchvat.
Agresivní ovčák roztrhal dívku, když měla epileptický záchvat.  (Autor: Profimedia.cz/Profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
9. března 2019
14:10

Epileptický záchvat dívky Lupity (†19) z mexického Xicotepecu dopadl naprosto tragicky. Když sebou škubala na zemi, napadl ji její německý ovčák a roztrhal ji.

Lupita šla své zvíře nakrmit. Bohužel ale dostala epileptický záchvat a svalila se na zem. I když byl pes přivázán, napadl ji a roztrhal, uvedl Mirror.

Vše viděl soused, který okamžitě zavolal policii. Strážci zákona útočící zvíře zpacifikovali, ale v tu dobu už bylo pozdě. Lupita byla mrtvá.

Pes byl známý agresivitou

Podle místních obyvatel byl pes přivázán prakticky vždy, protože byl agresivní. Vystartoval na kohokoliv, kdo šel kolem něj.

„Jaký to děsivý incident, lidé musí pochopit, že zvířata mají své přirozené instinkty. Kdoví, proč to pes té dívce udělal, když měla záchvat,“ napsal místní muž na sociální síti.

Mám dvě čivavy a jedna z nich trpí na epilepsii. Když má záchvat, ta druhá ji začne kousat,“ dodal další muž jménem Esteban Larios.

villon ( 9. března 2019 20:33 )

Jenom zadávená, to je v poho...

villon ( 9. března 2019 20:31 )

Jo Němci sou holt drsný, hodně jich emigrovalo do argentýny.

zada ( 9. března 2019 19:30 )

Pes za to nemůže. Byl špatně vychován! Pes na řetězu nemá co dělat. Pes s tejně jako člověki se rodí s čistou duší. Co s ními vydělají vychovatelé, je pak výsledek.Nikdo se vrahem nerodí. Ani člověkm ani domestikované zvíře. Tak to prostě je. Je to smutné, velmi smutné.....

Jarabak ( 9. března 2019 16:42 )

Pes, "nejlepší přítel člověka" Všichni ti pokousaní, roztrhaní, mrtví, zmrzačení, by mohli vyprávět. Hlavně, že jsme po jednom jediném incidentu, kdy se něco stalo pouze chovateli, zakázali lvy (respektive jsou v přípravě zpřísňující zákony). Ale chovat velkýho čokla, kterej dokáže zabít podobně rychle a v praxi taky zabíjí, to se s mí, to se neřeší.

IQ_diskuse_Blesk ( 9. března 2019 15:02 )

Chudák pejsek..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání