Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Manželku podnikatele našli s uříznutou hlavou! Nezaplatil výkupné, napsali k tělu únosci

Autor: lm - 
21. února 2019
09:46

Hrůznou vraždu vyšetřuje mexická policie. Místní podnikatelku unesli přímo na ulici, když vyzvedávala své děti, a poté útočníci po jejím manželovi požadovali výkupné ve výši čtyř milionů pesos (4,72 milionu korun). Její tělo bez hlavy bylo později nalezeno v igelitovém pytli pohozeném na ulici a u něj byl vzkaz vysvětlující, že byla zavražděna, protože "manžel odmítal zaplatit výkupné".

Susan Carrerová byla unesena předminulý týden před domem známých, kam si přijela vyzvednout jedno ze svých dětí. Žena zazvonila na zvonek a zatímco čekala, než jí někdo otevře, v ulici se objevilo auto, ze kterého vyskočil muž a násilím ji během několika málo sekund vtáhl do vozu.

Týden nato se na parkovišti v mexickém městě Coatzacoalcos objevilo její tělo bez hlavy zabalené v igelitovém pytli spolu se vzkazem od únosců: "Tohle se mi stalo, protože můj manžel si hrál na tvrďáka a odmítl zaplatit výkupné." Podle místních médií únosci požadovali celkem čtyři miliony pesos (4,72 milionu korun). List Heraldo de Mexico uvedl, že rodině se ale nepodařilo dát takový obnos dohromady.

Luis Manríquez tragickou smrt své manželky potvrdil na sociální síti, kde zároveň poděkoval všem, kteří mu v uplynulých dnech byli oporou a modlili se za ně. Pár spolu údajně vlastnil společnost Pexaluminio, která se zabývá zpracováním a prodejem hliníku. Policie po vrazích intenzivně pátrá, zatím ale nikdo nebyl zatčen.

Keira Subhedar ( 21. února 2019 20:08 )

Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > > www.Takeslim.Com

obessenalucerne ( 21. února 2019 17:54 )

Zajímavá metoda. Nemáte na ty vrahy kontakt? Inspirace k řešení manželských problémů též v televizi, viz seriál "Černé vdovy".

alzbeta59 ( 21. února 2019 17:45 )

a vite, ze me napadlo to same? ze v tm jede manzel

babatomanija ( 21. února 2019 15:17 )

chtěli vyjevit, že když se nebude platit výkupné, bude se zabíjet, a není to planá hrozba. Chudák ta žena.....

nika70 ( 21. února 2019 15:17 )

Nejvíc se mi líbí, jak se všichni modlí. A zbytečně... Ale příště se zase budou modlit. A kdoví, jestli to tak jen nenaaranžoval manžel, že se jednalo o únos.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání