Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Srdceryvný dopis na rozloučenou: Dívenka (†10) darovala matce vlastní sebevraždu

Dívčin (†10) dopis na rozloučenou
Dívčin (†10) dopis na rozloučenou  (Autor: Policie)
Autor: csk - 
12. ledna 2019
15:06

Ohromnou tragédií skončily dlouhodobé problémy nefunkční rodiny z mexického Aguascalientes. Teprve desetiletá holčička si kvůli své matce vzala život. Dopis plný lítosti, lásky a trápení, který za sebou zanechala, rozesmutnil i otrlé kriminalisty.

K tragédii došlo 6. ledna, na svátek Tří králů, kdy si lidé v Mexiku mezi sebou vyměňují dárky. Nešťastná desetiletá holčička si bohužel jako dárek pro svojí matku vybrala vlastní oběšení. Vedle jejího tělíčka našli kriminalisté dopis na rozloučenou plný sebeobviňování. Dívenka napsala, že chce ukončit bolest a trýzeň, kterou údajně způsobovala matce, a vinila sama sebe z odchodu otce od rodiny.

„Drazí Tři králové, snažně vás prosím, aby má maminka byla po mém odchodu nejšťastnější ženou na celém světě, protože jí už od narození způsobuji jen bolest a utrpení,“ těmito slovy začínalo psaní, které vyšetřovatelé museli s těžkým srdcem přečíst.

V dopise je dále i srdceryvný vzkaz pro matku. „Doufám, že si na mě v nebi vzpomeneš a konečně mě obejmeš. Vždycky jsi mi říkala, že sis nepřála, abych se narodila. Miluji tě, a tak ti dnes na Tři krále dávám z celého srdce darem mojí smrt,“ uvedla dívka.

Podle sousedů byla bezproblémovým dítětem a nikdy si nikdo nevšiml ničeho zvláštního. Po matce, která zmizela, pátrá policie.

 

 

 

 

 

 

jjjlll ( 12. ledna 2019 16:47 )

Jsem podle všeho starší než vy, ale myslím si totéž. Napsat jste to klidně mohl. Děti má člověk mít tehdy, až je skutečně chce, jenže plno lidí se nezodpovědně peleší (jako matka této holčičky), a z následků pak obviňují nevinné. Chudák malá, a kolik takových nechtěných dětí je!

pekaaaros ( 12. ledna 2019 15:47 )

Napsal bych něco, co si myslím o důležitosti pocitu pevné rodiny pro děcka, ale ve světě, kde se razí trend, že nejduležitější je pocit dospělejch, a když maj pocit, že už jim to spolu neklape, tak nemá smysl spolu bejt, rodina nerodina (žejo hm), bych byl já ten divnej magor. takže raděj nic psát nebudu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání