Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

V lyžařském středisku shořela chata: Majitele našli oběšeného v dřevníku

Autor: rc - 
28. ledna 2019
16:17

V neděli ráno slovenští hasiči vyjížděli k požáru do rekreační oblasti Kokava Háj, kde hořela chata. Hasiči bojovali s obřími plameny, které sahaly až do desetimetrové výšky, když jim chataři řekli, že uvnitř je možná člověk! Zoltána F. (†54) hledali několik hodin, nakonec ho však našli oběšeného v dřevníku.

V neděli dopoledne vypukl obří požár na chatě v oblíbeném turistickém středisku Kokava Háj. Na místo byli proto okamžitě povoláni hasiči. „Když jsme přijeli, požár už byl ve třetím stadiu hoření. Obrovské plameny zhltly celou dřevěnou část chaty, a dokonce ohořely i větve stromů v okolí,“ uvedl velitel zásahu Dalibor Kohút.

Hasiči bojovali s ohněm celou půlhodinu, když přišla šokující zpráva. Vevnitř se měl podle místních zdržovat Zoltán F. „Ještě jsme ho tu viděli v sobotu večer a říkal nám, že chce jet domů, ale že mu nenastartovalo auto, protože v těch mrazech stálo celý týden. A tak zřejmě zůstal nocovat na chatě,“ uvedli chataři.

Hasiči okamžitě zahájili pátrání. Najít Zoltána F. se jim však podařilo až po sedmi hodinách, kdy se podívali do dřevníku. Tam se jim naskytl hrozný pohled. „Našli jsme tam Zoltána oběšeného. Nevíme, zda podpálil nejdřív chatu a potom se šel oběsit. Příčiny vzniku požáru jsou ve stadiu vyšetřování,“ dodali hasiči.

„Když se napil, často říkal, že si něco udělá, že se i zabije,“ řekli slovenskému portálu Pluska.sk místní. Před týdnem na chatě zasahovala policie. Chataři policistům nahlásili divokou hádku. Podle policie měl Zoltán po své přítelkyni, která v době tragédie byla v Bratislavě, dokonce házet lahvemi.

cocumysvole ( 28. ledna 2019 18:56 )

srtpetr:] Už s těma kurv@ma táhni do prd*le ty ujetej debile.

cocumysvole ( 28. ledna 2019 18:54 )

Sice sem Zoltána neznal ale určitě si to nehodil pro srandu králíkům.

slovan1954 ( 28. ledna 2019 18:10 )

srtpetr ( 28. ledna 2019 17:57 )

]=-_Najděte nahé-ženy ve vašem městě zde : My.Su/Zeny

antismejd ( 28. ledna 2019 17:17 )

Zoltán to nakonec fakt udělal..o jednoho neskutečnýho šmejda míň....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání