Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Matka se oběsila před očima dcery (3): Holčička žila 4 dny v domě s jejím tělem. Jedla chleba a máslo

Autor: rc - 
7. září 2018
09:31

Čtyři dlouhé dny strávila teprve tříletá holčička samotná v domě s tělem své mámy (†28), která se oběsila v ložnici. Holčička se po celou dobu živila jen chlebem a máslem. Dítě v domě našla policie.

Zanedbanou a vyděšenou holčičku našli policisté v domě v Port Talbot ve Walesu. Teprve tříleté dítě tam podle všeho žilo dlouhé čtyři dny samotné s tělem své matky Aimee Louise Evans. Tu našli strážci zákona oběšenou v její ložnici. Holčičku si převzali okamžitě do péče lékaři.

„Byla převezena do nemocnice, aby ji zkontroloval pediatr,“ řekl pro The Sun policista Clive Morris a dodal, že holčička přežila jen díky tomu, že po dobu, kdy byla v domě samotná, jedla chleba a máslo.

Podle policie Aimee spáchala sebevraždu a na její smrti tak neměla podíl další osoba, což potvrdila i pitva. Těsně předtím, než si Aimee vzala život, psala své mámě Julii Evans a prosila ji, aby si vyzvedla vnučku, protože se vším končí.

Ovšem ta jí odpověděla, ať není hloupá a zeptala se jí, co se děje. Na to už Aimee neodpověděla. Kromě dcery měla Aimee ještě syna, který byl v době tragédie se svým otcem.

Antonin Blaha ( 7. září 2018 11:49 )

 A matku roku vyhrava .....🤐

fido2 ( 7. září 2018 10:46 )

Ta její matka se o ni fakt zajímala.Dcera je na tom špatně a ona místo, aby ji navštívila, napíše sms a nic...

adeso ( 7. září 2018 10:35 )

další maminka se svým milovaným děťátkem.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání