Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Výbuch transformátoru v Dubí: Dva lidé jsou vážně zraněni

Ilustrace
Ilustrace  (Autor: ZZS PK)
Autor: ČTK - 
9. února 2019
19:40

Dva pracovníci utrpěli dnes po poledni vážné zranění při výbuchu transformátoru v Dubí na Teplicku. Pravděpodobně nastal zkrat, řekla dnes ČTK krajská policejní mluvčí Šárka Poláčková.

Neštěstí se stalo kolem 12:30. "Dva muže jsme převezli do popáleninové centra fakultní nemocnice Královské Vinohrady. Oba muži utrpěli vážné poranění obličejů. Jeden byl transportován vrtulníkem a druhý sanitkou," řekl ČTK mluvčí krajské záchranné služby Prokop Voleník.

Zranění utrpěli muži při plánovaných pracích na distribuční trafostanici, která není v majetku ČEZ. "Na zařízení nízkého napětí došlo k úrazu elektrickým proudem, a to našeho pracovníka a pracovníka dodavatelské firmy," řekla ČTK mluvčí Skupiny ČEZ pro severní Čechy Soňa Holingerová. Podle ní zjišťují, co se stalo. Pracovní úraz je také v šetření policie. "Zjišťujeme okolnosti události," řekla Poláčková.

prasatkopepicek ( 9. února 2019 21:30 )

Na jinem serveru meli diskutujici hned jasno, ze to jsou cikani a kradli tam. Asi volici SPD. to by intelektem odpovidalo. Kazdopadne kdyz bouchne transformator je to maso...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání