Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Policie dopadla sériového vraha: Právě zalepoval ústa své poslední oběti: Soudce vynesl verdikt!

Aktualizováno -
8. února 2019
19:35
Autor: DH - 
8. února 2019
19:00

U soudu v kanadském Torontu vypovídal muž, který se měl stát jednou z obětí sériového vraha. Muž u soudu popsal, jak ho policie zachránila v momentě, kdy se ho lidská stvůra chystala zavraždit. Kriminalisté zaklepali na dveře domu ve chvíli, kdy mu zabiják zalepoval ústa páskou.

Muž, který měl být další obětí sériového vraha Bruce McArthura, byl policií nalezen nahý, připoutaný k posteli a s černým pytlem na hlavě. McArthur mu právě přelepoval ústa páskou.

Dotyčný, u kterého je uvedeno pouze jméno John, popsal u soudu, jaké pocity zažíval, když se měl stát obětí sedmašedesátiletého sériového vraha, který měl v období mezi lety 2010 až 2017 v okolí Toronta brutálně zavraždit dalších osm lidí. Policie devátou vraždu překazila 18. ledna 2018, kdy po delší době sledování přistihla pachatele přímo při činu. 

McArthur následně strávil rok ve vazbě. Kriminalisté mezitím připravovali jeho případ a od 8. února letošního roku ho začal projednávat soud. U něj muž čelí obvinění z osmi vražd prvního stupně. Prokurátor Michael Cantlon navíc tuší, že výslechy a čtení obžaloby budou obsahovat zvěrstva, která si obyčejný smrtelník jen těžko představí. McArthurovy činy byly totiž vždy sexuálně motivované.

Pachatel si své oběti vybíral výhradně z Gay komunity v Torontu, jeho cílem pak byli především lidé z Blízkého východu a Asiaté.  Takové osoby pak znásilňoval, mučil a nakonec je u sebe v domě zabil. Zahradník je měl navíc ještě dlouhou dobu po vraždě u sebe doma a s oběťmi si často hrál. Vkládal jim do úst cigarety a aranžoval je do různých pozic. Z těchto činů ho usvědčily nahrávky a fotografie, které si v té době McArthur pořizoval a jež našla policie u něho doma. I díky tomu to u soudu nejspíš Neměl dlouhého trvání.

„Pravděpodobné je, že McArthur nikdy neopustí vězení,“ prohlásil jeden z prokurátorů Craig Harper, který si, stejně jako ostatní zúčastnění, myslí, že soud nebude čelit komplikovanému řízení. Soudce John McMahon nehodlal otálet.

V pátek uložil McArthurovi doživotní trest. O podmíněné propuštění může požádat nejdříve za 25 let, tedy až mu bude nejméně 91 let.

PPP150W ( 9. února 2019 08:09 )

Tak se vyhýbejte čističům ulic od blbů. Byl byste snadná kořist do Kuka vozu.

yokky ( 9. února 2019 01:16 )

yokky ( 9. února 2019 01:13 )

ja bych mu metal,byl to cistic,uklizel ulice,oni bukvy...🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

PPP150W ( 8. února 2019 22:09 )

Trochu mi nejde do kebule, jak chlapovi s pytlem na hlavě přelepuje ústa....

HledacPravdy ( 8. února 2019 19:18 )

Fotka 8. Jestli byla jeho potenciální oběť Jeffrey Dahmer, Gacy nebo Ted Bundy, kteří jsou na těch fotkách, pak je možná škoda, že se mu to nepovedlo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání